Ασθένειες Αδιάθετο πουλάκι 20 ημερών

Εγγραφή
17 Μαϊ 2018
Μηνύματα
985
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα και χρονια πολλα.απο μια φωλια με 3 πουλάκια το ενα ειανι 1 ημέρας μικρότερο βέβαια αλλά κάθεται πολυ οκνηρίας στον πάτο και δεν εχει διαθεση.θεωρω ότι το ταΐζουν. Τι περάσει από το χέρι μού!?
 
Λογικό είναι σε τέτοια ηλικία, τόσο νεαρό να έχει αυτή τη συμπεριφορά γιατί τα καναρινια και γενικά τα πουλιά σε τέτοια ηλικία είναι πολύ ήρεμα.
 
.θεωρω ότι το ταΐζουν.
Πρέπει να σιγουρευτείς ότι το ταΐζουν.
Επίσης πρέπει να σιγουρευτείς ότι οι γονείς δεν το μαδάνε και δεν το ενοχλούν γιατί σε αυτή την ηλικία είναι αρκετά συνηθισμένο το μάδημα των νεοσσών.
 
Χριστός ανέστη!το πουλακι ειναι σε μια ιδια κατάσταση.δεν ξερω τι γίνεται
Αληθώς Ανέστη.
Είδες αν οι γονείς το ταΐζουν ή το τσιμπάνε ? γενικά πως του συμπεριφέρονται οι γονείς ?
Διαφέρει χρωματικά το μικρό από τα αδέρφια του ?
 
Ελιωσα λιγο κροκο και το προσπάθησα μα εκείνο δεν τρώει δε ζητάει .εχθες ειδα ενα τάισμα από την μητέρα.ειναι αδύναμο γενικα .τωρα που το έβγαλα με την αλλαγή περιβάλλοντος ζωηρέψε. Προσπάθησα και καμια σταγονίτσα νερο .λίγα πραγαντα
 
Τελικά διαφέρει στο χρώμα απο τα αδέρφια του; Επίσης όταν ένα πουλάκι είναι μικρότερο από τα αδέρφια του πέζει σοβαρό ρόλο.
 
@Τασος ο καναρινας δεν μπορουμε να εχουμε καθαρη αποψη...γιατι οπως ειπα και πριν σε αυτη την ηλικια ειναι συνηθως πολυ ησυχα ..μετα τις 23-25 ημερες αρχιζουν να ζωηρευουν.θεωρω παντως οτι το ταιζουν...
 
  • Like
Αντιδράσεις: CHRISV
Είναι κάπως πιο ανοιχτόχρωμο αλλα οχι μεγάλες διαφορές. Το ξερω πως δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις απλά να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας.
 
Παιδια το πουλακι εχει περασει τον ενα μήνα ζωης.παρολα αυτα όλη την μέρα τριγυρνα στον πάτο του κλουβιού. Το έχω αφήσει μαζι με το ζευγάρι ενώ τα αδελφάκια του τα έχω αποφυλακίσει.πως να κινηθώ από δω και πέρα?
 
Back
Top