Αναπαραγωγή Αδιάφορη η κανάρα για ζευγάρωμα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης banik30
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

banik30

PB New Member
Εγγραφή
29 Απρ 2007
Μηνύματα
8
Πόλη
Αθήνα
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ! ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΕΙ ΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΠΑΕΙ Η ΘΥΛΗΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΓΙΖΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΗΣ ΚΕΛΑΙΔΑΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΗΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΧΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 
Πιστεύω πως πρέπει να βάλεις το αρσενικό απέναντι θα πρέπει να φτιάξει η κανάρα πρώτα φωλιά και μετά να μπουν μαζί τ'ωρα απλά χωρισέ τα για λίγο..
 
Απότι καταλαβαίνω η θυληκιά σου δεν πρέπει να είναι πυρωμένη. Θα συμφωνήσω στο να τα χωρίσεις.Βάλε τον αρσενικό σου δίπλα στην θυληκιά με χώρισμα και άστα λίγο καιρό μέχρι να φτιάξει η θυληκιά φωλιά. Τότε άσε τον αρσενικό.
 
Καλημερα!
Θα συμφωνησω με τον Ισιδωρο!Η καναρα δεν ειναι πυρωμενη. Τοποθετησε χωρισμα στην ζευγαρωστρα η' αν δεν εχεις αυτη την δυνατοτητα βαλε τον αρσενικο σε αλλο κλουβι και τοποθετησε το διπλα στο κλουβι με την θηλυκια!Βαζε καθημερινα αυγο στην θηλυκια... Αν δεις οτι σκορπαει το νημα... Μην μασησεις! Θα το κανει συχνα μεχρι να ειναι ετοιμη... Οταν δεις οτι αρχιζει να φτιαχνει φωλια.. Τοτε τοποθετησε τον αρσενικο μεσα!
Προσπαθησε η παρουσια σου να ειναι οσο γινεται πιο διακριτικη μην τα ενοχλεις χωρις λογο και ολα θα πανε μια χαρα!
ΟΚ! Θελει λιγο χρονο..λιγο υπομονη! 🙂
 
Back
Top