Ασθένειες Ακάρεα ή κρύωμα;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sax1400
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sax1400

PB Member
Εγγραφή
25 Φεβ 2008
Μηνύματα
389
Πόλη
Λήμνος
geia sas prothes i kopela mou eixe paei Αθήνα (ego meno limno)k mou agorase apo gnosto pet shop mia thilikia kanara.tin epomeni irthe limno k eida tin kanara na barianaseni,fouskomani k otan anapnei na anebokatebazei tin oura.to bradi koimate sta 2 podia.troi kanonika.d xero ti na ipotheso.i kopela m m leei oti itan entaxei otan to pire.ti mporei na exei;akarea h na kriose to pouli;
 
το πουλι λογικα ειναι κρυομενο πηγαινε το σε εναν κτηνιατρο γρηγορα για να σου δωσει το αναλογο φαρμακο παρατηρησε αν μπορεις τις ακαθαρισιες του αμα ειναι πολυ υγρες. και πες μας αμα ειναι υγρες το πουλι κατα μεγαλη πιθανοτητα ειναι κρυομενο.
 
φιλε μου οι "ακαθαρσιες" είναι λίγο υγρές. Πήγα και πείρα μια αντιβίωση τις TAFAM Aviomycine. Νa το δώσω η μήπως είναι κάποιο άλλο πρόβλημα.
 
δωσε την αντιβιοση γιατι το Aviomycine βοηθα σε πολλα πραγματα σκοτωνει τα μικροβια των εντερων που προκαλουν διαροια στο καναρινι αλλα βοηθα και σε πολλους αλλους τομοις πιστευω οτι το φαρμακο που του πηρες θα βοηθησει.
 
α και κάτι άλλο. Ανοιγοκλείνει το στόμα του και "τιναζει" το κεφάλι του σαν να θέλει να βγάλει κάτι από το στόμα tou. Αλλα τρώει συνεχεια. Δεν σταματαει με τιποτα
 
με τιναγμα του κεφαλιου της μπορει να φτερνιζετε αμα κανει θορυβο με την κινηση αμα θες να βοηθησεις το καναρινι μπορεις να του λιωσεις μηλο, κροκο αυγου με λιγο τριμμενη φριγανια και να της το δωσεις. Εσυ μπορει να την βλεπεις να τρωει συνεχεια αλλα στην πραγματικοτιτα να μην τρωει επειδη ειναι αδυναμη και δεν μπορει να σπασει τα σπορακια αλλα απο την πεινα της να προσπαθει να φαει.στο λεω γιατι το εχω κανει και το καναρινι μου δυναμωσε και αντιμετωπισε την αρρωστια που ειχε.
 
φιλε μου κάτι τέτοιο πρέπει να γίνετε.έχεις δίκιο. Θα του φτιάξω αυτό που μου λες. Μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο;
 
οχι τωρα υπομονη και βαλτω σε μερος ζεστο μεχρι να αναρωσει. Σου ευχομε να γινει καλα πολυ συντομα.
 
Παρατηρησε αν υπαρχουν φλουδια μεσα στην ταιστρα και στο πατο του κλουβιου ειναι πολυ απλο για να διαπιστωσης εαν το πουλακι σιτιζεται κανονικα 1 κουταλακι του γλυκου σποροι ειναι κατα μεσο ορο η ημερησια καταναλωση για καθε πουλι!
 

Σχετικά θέματα

Back
Top