Ασθένειες Ακαθαρσιες στην αμαρα των Gloster, ανυσηχητικο συμπτωμα;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης aslihan
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

aslihan

PB Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γεια σας και παλι!
ελπιζω να μην γινομαι κουραστικος με τις ερωτησεις μου!
Λοιπον το προβλημα μου και η απορεια μου ειναι αν και ειναι υγειεστατα το πουλια μου(ας χτυπησω ξυλο)αναφερομαι στα Gloster που και που απο κανενα πουλι εμφανιζει ακαθαρσιες πισω στον πρωκτο(στα πουπουλα)και κολαει και λιγο κουτσουλια,
μηπως φταιει το πυκνο φτερωμα τους η κατι ανυσηχητικο;

Δεν είναι κάτι ανησυχητικό, αυτή η ράτσα εμφανίζει αυτό το πρόβλημα από όσο ξέρω, πρόσεχε να τα καθαρίζεις εσύ. Μην στουμπώσουν.

Συμβαίνει και στα δικά μου gloster καμιά φορά. Αν δεν συντρέχουν ιατρικοί λόγοι, οπως πολύ σωστά σου επισήμανε ο κ. Μιχάλης, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Αιτία όπως σωστά ανέφερες είναι το πλούσιο και πυκνό φτέρωμά τους.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για αναπαραγωγή, φρόντισε το σημείο να είναι πάντα καθαρό και με κάποιο τρόπο που θα σου συστήσει κάποιος πιό έμπειρος, να κόψεις ίσως μερικά πουπουλάκια, προκειμένου να υπάρξει επιτυχία στο ζευγάρωμα.
Αν κάνω καποιο λάθος διορθώστε με.:)

Δεν ειναι κατι ανησυχητικο.Απλα φροντιζε να παραμενουν καθαρα βαζοντας μπανιερα ή καθαριζοντας τις ακαθαρσιες σε αυτη την περιοχη.
Οπως σωστα ανεφερε η Georgina λιγες μερες πριν την αναπαραγωγη "κουρεψε" τα πουπουλα που υπαρχουν στην περιοχη ωστε να μην εμποδιζουν την γονιμοτητα.

Back