Φάρμακα Αλλάζει συσκευασία το Anti parasite spot on

dikatgreece

PB Member
Εγγραφή
4 Δεκ 2007
Μηνύματα
704
Πόλη
Αθήνα
Προχθές ανοίγοντας ένα κουτί τροφή για παπαγάλους της beaphar XtraVital βρήκα ένα φυλλάδιο στο οποίο η εταιρεία ενημέρωνε για την αλλαγή της συσκευασίας στο προϊόν της Anti - Parasiete Spot on. Διαβάζοντας το φυλλάδιο είδα ότι είναι κάτι αντίστοιχο με το Pulmosan της ίδιας εταιρείας (ακάρεα τραχείας) με τη διαφορά ότι εκτός από ακάρεα (κόκκινο, τραχείας, φτερών, ράμφους) το σκεύασμα είναι κατάλληλο και για ψείρες και για σκουλίκι (roundworms).

Ψάχνοντας στο site της εταιρείας διαπίστωσα ότι το Pulmosan δεν υπήρχε πουθενά και αντίθετα έβρισκα το Anti - Parasiete Spot on σε 3 συσκευασίες για μικρά, μεσαία και μεγάλα πτηνά. Στα συστατικά του πρόσεξα ότι περιέχει και ιβερμεκτίνη.

Τελικά άλλαξε η συσκευασία του γνωστού Pulmosan ή είναι κάτι καινούργιο; Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος; Επισυνάπτω φωτό και υπενθυμίζω ότι Bogena και Beaphar είναι ίδιες εταιρείες.


ΠΑΛΙΟ ΝΕΟ

Anti parasite old.webpAnti parasite.webp
 
Σχετικό περιεχόμενο
Το ειδα σημερα και εγω αυτο το φαρμακο και θελω να ρωτησω τι ακριβως ειναι αλλα βλεπω δεν εχει απαντηθει απο κανεναν. Δεν το δοκιμασε κανεις η εχει δοθει καπου αλλου απαντηση;:)
 
Το έχει δει κανείς το προιον αυτό σε κάποιο κατάστημα; Προσωπικα δεν το έχω δει πουθενά. Μήπως τελικά είναι παλιο; Ή υπάρχει κάποιο κόλλημα με την κυκλοφορία του στην αγορά.
 
Back
Top