Διατροφή Αλλαγή θέσης ταΐστρας στο κλουβί

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης dkoumna
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

dkoumna

PB New Member
Καλησπέρα σας και πάλι.. Ήθελα πάλι τη βοηθεια σας.Μετεφερα το κλυβι με τα κοκατιλ μου δίπλα,στο παράθυρο σε ειδική βάση με γάντζο.τις ταιστρες τις είχα ψηλά και γέμιζαν σπόρια κλπ.οποτε σκέφτηκα και μετέφερα τις,ταιστρες στις υποδοχές λίγο πάνω από τον πατώ τ κλουβιου ξαι τς σκεπασα εξωτερικά με ναύλον..θα εντοπίσουν το φαγητό ή κακώς τα αλλαξα;ελπίζω να μην τα,γεμίζουν κουτσουλιές..
Υ.γ. πόσο άσχημα μυρίζει το φαγητό τους ..

Μετεφερα το κλυβι με τα κοκατιλ μου δίπλα,στο παράθυρο σε ειδική βάση με γάντζο.
Εννοείς ορθοστάτη κλουβιού; Καλύτερα θα ήταν να είναι σε σταθερή βάση ή βάση με ρόδες παρά να αιωρείται το κλουβί. Αυτό ισχύει για καναρίνι που έχω αλλά πιστεύω ότι ισχύει για όλα.
ελπίζω να μην τα,γεμίζουν κουτσουλιές..
Άμα είναι στις υποδοχές, δεν μπορούν να τις γεμίσουν εσωτερικά κουτσουλιές. Αλλά καλό είναι να μην έχεις ακριβώς από πάνω την πατήθρα.
θα εντοπίσουν το φαγητό
Εγώ θα έβαζα ταιστρα ψηλά με σπόρους κ σπόρους με λιχουδιές στις χαμηλά.
Υ.γ. πόσο άσχημα μυρίζει το φαγητό τους ..
Αυτό είναι προβληματικό νομιζω. Οι τροφές δεν πρέπει να μυρίζουν άσχημα. Να σου πουν κ οι φροντιστές κοκατιλ. Είναι συσκευασμένη; Που την αποθηκεύεις; Έλεγξε την εάν είναι σε καλή κατάσταση.

Εννοείς ορθοστάτη κλουβιού; Καλύτερα θα ήταν να είναι σε σταθερή βάση ή βάση με ρόδες παρά να αιωρείται το κλουβί. Αυτό ισχύει για καναρίνι που έχω αλλά πιστεύω ότι ισχύει για όλα.

Άμα είναι στις υποδοχές, δεν μπορούν να τις γεμίσουν εσωτερικά κουτσουλιές. Αλλά καλό είναι να μην έχεις ακριβώς από πάνω την πατήθρα.

Εγώ θα έβαζα ταιστρα ψηλά με σπόρους κ σπόρους με λιχουδιές στις χαμηλά.

Αυτό είναι προβληματικό νομιζω. Οι τροφές δεν πρέπει να μυρίζουν άσχημα. Να σου πουν κ οι φροντιστές κοκατιλ. Είναι συσκευασμένη; Που την αποθηκεύεις; Έλεγξε την εάν είναι σε καλή κατάσταση.
Καλημέρα και σ ευχαριστώ!!συσκευασμένη ίσως είμαι εγώ παράξενη.δεν έχω πατηθρα από πάνω τους αλλα δεν είναι σε εσοχή.εχει θέση το κλουβι και "μπαινουν" μέσα.αιωρειται ναι.το είχα σταθερά σε πάγκο κουζίνας. Από εκεί το έβγαλα γτ δεν είχε ιδιαίτερο φως.οππτε το έβαλα μπροστά από παράθυρο σαλονιού.δεμ έχω άλλο σημείο πλην των δωματίων που θεωρώ δεν είναι υγιεινό για εμάς που κοιμόμαστε σε αυτά.. εάν βρω κάποιο οικονομικό τροχήλατο ίσως πρέπει νσ το σκεφτώ ..

Καλημέρα και σ ευχαριστώ!!συσκευασμένη ίσως είμαι εγώ παράξενη.δεν έχω πατηθρα από πάνω τους αλλα δεν είναι σε εσοχή.εχει θέση το κλουβι και "μπαινουν" μέσα.αιωρειται ναι.το είχα σταθερά σε πάγκο κουζίνας. Από εκεί το έβγαλα γτ δεν είχε ιδιαίτερο φως.οππτε το έβαλα μπροστά από παράθυρο σαλονιού.δεμ έχω άλλο σημείο πλην των δωματίων που θεωρώ δεν είναι υγιεινό για εμάς που κοιμόμαστε σε αυτά.. εάν βρω κάποιο οικονομικό τροχήλατο ίσως πρέπει νσ το σκεφτώ ..
Καλημέρα. Η κουζίνα είναι από τους πιο ακατάλληλους χώρους για να είναι το κλουβί του πουλιού. Καλά κάνεις κ δεν το έχεις εκεί. Ένα επιπλάκι να κάθεται πάνω το κλουβί; Πάντως όταν η μέρα είναι καλή, άφηνε το να το βλέπει ο ήλιος (όχι κατάματα) χωρίς να παρεμβάλλεται τζάμι, έστω για λίγη ώρα την ημέρα για βιταμίνη d . Εννοείται με επίβλεψη για τα αρπακτικά. Κ εγώ θα βάζω σίτα για κουνούπια αλλά έχω καναρίνι. Για κοκατιλ δεν ξέρω.

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Καλημέρα. Η κουζίνα είναι από τους πιο ακατάλληλους χώρους για να είναι το κλουβί του πουλιού. Καλά κάνεις κ δεν το έχεις εκεί. Ένα επιπλάκι να κάθεται πάνω το κλουβί; Πάντως όταν η μέρα είναι καλή, άφηνε το να το βλέπει ο ήλιος (όχι κατάματα) χωρίς να παρεμβάλλεται τζάμι, έστω για λίγη ώρα την ημέρα για βιταμίνη d . Εννοείται με επίβλεψη για τα αρπακτικά. Κ εγώ θα βάζω σίτα για κουνούπια αλλά έχω καναρίνι. Για κοκατιλ δεν ξέρω.
Είναι πολύ στενό το σημείο με επιπλσ αλλά θα εξετάσω την τοποθέτηση μικρού επίπλου.εχεις δίκιο!!ναι ναι τα βγάζω έξω όταν είμαι σπίτι.. ουφ έχω αγχωθει μην τα κάνω λάθος!!!

Είναι πολύ στενό το σημείο με επιπλσ αλλά θα εξετάσω την τοποθέτηση μικρού επίπλου.εχεις δίκιο!!ναι ναι τα βγάζω έξω όταν είμαι σπίτι.. ουφ έχω αγχωθει μην τα κάνω λάθος!!!
Ζεις στον κόσμο του άγχους του πρωτάρη. Όλοι ζήσαμε εκεί κ μερικές φορές τον επισκεπτόμαστε κ δεν λέμε να φύγουμε (μιλάω για τον εαυτό μου). Χαλάρωσε κ διάβασε. Έχει πολλά κ χρησιμότατα άρθρα στο φόρουμ κ ποστ (απαντήσεις ) με πληροφορίες από έμπειρα μέλη. Η αναζήτηση πάνω αριστερά βάζοντας λέξεις κλειδιά θα σου φανεί πολύ χρήσιμη. Αν θες άνοιξε θέμα στην κατάλληλη ενότητα για το κλουβί για να σου πούνε βελτιώσεις στη διαρρύθμιση. Ή για όποιο άλλο θέμα θες κ σε προβληματίζει.
Προς το παρόν, δες αυτό
Πάντως ότι μυρίζει άσχημα η τροφή του, δεν μπορώ να το καταλάβω. Ακόμα κ αν είναι συσκευασμένη, τσεκαρε την , εάν έχει αλλοιώσεις ή ζουζούνια. Ή αν έχει λήξει.

Back