Φροντίδα Αλλαγή συμπεριφοράς Monk

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mikekick
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mikekick

PB New Member
Εγγραφή
26 Ιουλ 2008
Μηνύματα
32
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους, είχα πολύ καιρό να μπω στο side μιας και αυτή η εποχή είναι η φουλ για μας τους σοκολατάδες,έτσι βρήκα λίγο χρόνο τώρα να μπώ να δω τι κάνουν οι φίλοι μου ζωόφιλοι-πουλόφιλοι(χωρίς παρεξήγηση).
Να σας πω τι κάνει ο παπαγάλος μου,όπως σας έχω πει τον έχω από τον Ιούλιο και είναι μια χαρά, μωρό τον πήρα και κάθετε στο χέρι και θέλει να είναι πάντα έξω από το κλουβί του. Όταν το πρωί τον βάζω μέσα στο κλουβί για να τον βγάλω στο μπαλκόνι είναι όλο νεύρα, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ενώ καθόταν και στο χέρι της κόρης μου και της γυναίκας μου,τώρα δεν τις θέλει και τις δαγκώνει, τον δε πεθερό μου από μακριά τον κράζει και μόλις πλησιάσει και αυτός μόνο κομμάτι δεν του βγάζει, γιατί αυτό?μήπως έχει κανείς απάντηση. Αρκετά σας κούρασα, ελπίζω να μπαίνω πιο τακτικά σε λίγο καιρό.
 
Κοίτα κι εμένα ο Σενεγάλης μου ενώ σαν μωράκι ήταν αρκετά κοινωνικός, τώρα μόνο εμένα θέλει.. Αυτό που μου είχε πει η εκτροφέας μου, αν θες να τον κοινωνικοποιήσεις, βάλε τον σε ένα δωμάτιο που δεν το γνωρίζει καθόλου και άφησέ τον στο πάτωμα μόνο του.. Μετά θα μπαίνει κάποιο άλλο άτομο από την οικογένεια μέσα και θα σκίβει, θα του τείνει το δάκτυλο και θα του λέει ''έλα, έλα'' σε γλυκό τόνο μέχρι να ανέβει στο ΄χερι τους και θα επιβραβεύεται μετά..
 
Ξέρεις έχω τρελαθεί με αυτά που κάνει, με το που ακούει το μηχανάκι της γυναίκας μου κάνει σαν τρελός, μόλις βάλλω το κλειδί στην πόρτα και μπω παθαίνει αμόκ, άσε που φεύγει από το κλουβί του και με ψάχνει σε όλο το σπίτι και ανεβαίνει στο κρεβάτι μουκαι με προκαλεί με το ράμφος του να του δώσω σημασία,όλα αυτά καλά, αλλά απορώ με αυτό που έγραψα οτι δαγκώνει τους άλλους.😕
 
Πολλοί παπαγάλοι έχουν την τάση να δείχνουν κάποια προτίμηση σε ένα μόνο πρόσωπο.. Αυτό ξέρω εγώ. Αυτό που λες ότι σε ψάχνει σε όλο το σπίτι και το κοκατίλ μου το έκανε όταν την είχα συνέχεια ελεύθερη... Έκλεινα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας για να μπορέσω να κοιμηθώ ένα πρωινό Κυριακής σαν άνθρωπος, καθώς ερχόνταν και φώναζε δίπλα από το αυτί μου μέχρι να ξυπνήσω και να ασχοληθώ μαζί της.. Αλλά αυτό που λες για τον δικό σου.. Μήπως εσύ ασχολείσαι πιο πολλές ώρες μαζί σου και έχετε δεθεί περισσότερο; Μπορεί εσένα να αποδέχεται σαν ανώτερό του στην ιεραρχία, αλλά να θεωρεί ότι είναι ανώτερος ιεραρχικά από τους άλλους..
 
Δοκήμασε αυτό που σου είπα με το δωμάτιο..
Και όταν δαγκώνει, προσπαθείστε να μην αντιδράτε για να μηδενίσετε την αξία της πράξης του..
 
Προφανως οπως ειπε και η Εφη εσενα εχει διαλεξει ως το αγαπημενο του προσωπο. Επισης πολλες φορες τα πουλια δειχνουν προτιμηση προς το ενα φυλο και δε συμπαθουν και πολυ το αλλο. :)
 
εχει δικιο ο ανεστης! Επειδη και εγω ειχα-εχω μονκ θα σου πω την δικη μου εκδοχη! Ο μονκ σου ειναι κοριτσακι και πρεπει να ειναι γυρω στα 2,5 με 3 χρονια τωρα. ειναι εποχη σεξουαλικης ωριμοτητας. Δεν ειναι τιποτα θα του περασει σε 6 με 8 μηνες. εχει... Ανησυχιες ερωτικης φυσεως για να μην πω καμμια αλλη λεξη σοκιν! Υπομονη,θα του περασει
 
1)Δεν ξέρω τι είναι αρσενικό η θηλυκό 2) είναι μωρό 5 μηνών
 
Back
Top