Διατροφή Αλλαγη απο premium prestige της versel laga σε parrots prestige

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Foudoukos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Foudoukos

PB New Member
Εγγραφή
13 Ιουν 2014
Μηνύματα
124
Πόλη
Αθήνα
Καλησπερα φιλοι μου... Λογω ελλειψης της τροφης που εδινα στο ringneck αναγκαστηκα να αλλαξω ειδος... Η αλλαγη γινεται σταδιακα με την λιγη που μου ειχε μεινει απο την προηγουμενη Αυτο που παρατηρω στην καινουργια τροφη ειναι οτι εχει περισσοτερους ηλιοσπορους σε σχεση με την προηγουμενη.. Επισης εχει μεσα και φυστικια με κελυφος και θα ηθελα να μου πειτε αν η τωρινη ειναι πιο παχυντικη σε σχεση με την προηγουμενη.. Να πω οτι στην καθημερινη του διατροφη του εχω λιγα πελλετ μαζι με τους σπορους, ανηθο, καυτερη πιπερια, βασιλικο, αντιδια και απο φρουτα μηλο και ακτινιδιο αυτο το διαστημα... Ακομα του εχω ενα μπολακι με ξηρα μυρωδικα και λιγο αμυγδαλο φιλε που τα αλλαζω καθε βδομαδα...
 
Οι περισσότεροι ηλιόσποροι οπωσδήποτε προσθέτουν λίπος στην διατροφή αλλά λόγω χειμώνος δεν πειράζει. Τα φυστίκια στην ποσότητα που τα έχει η συσκευασία, πρέπει να τα τρώει, δεν το πειράζουν.
Καλή, προσεγμένη διατροφή του κάνεις, και κανένα σπανάκι που έχει τώρα δώσε, καρότο, καλαμπόκι, γενικά χόρτα λαχανικά δίνε σε ποικιλία και φρούτα λίγο πιο περιορισμένα λόγω ζάχαρης.
 
Σχετικα με το καλαμποκι.. Σε τι μορφη; Ετσι οπως ειναι κανονικα ή βρασμενο;
 
Βρασμένο όχι δεν χρειάζεται, ή φρέσκο που βρίσκεις στα μανάβικα, ή κατεψυγμένο.
Το κατεψυγμένο το ξεπλένεις με νερό και το αφήνεις να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου να το δώσεις, σε μπωλάκι φυσικά.
 
Back
Top