Αναπαραγωγή Αλλαξα το μερος της φωλιας

pommerouge

PB Member
Εγγραφή
5 Δεκ 2008
Μηνύματα
308
Πόλη
Αθήνα
την εβαλα μεσα και εχει ενα πορτακι εκει κοντα για να ελεγχο οταν ξεκινησει η διαδικασια, τι λετε καλα ειναι εκει;την εβαλα εκει γιατι δεν περναω απο εκει συνεχεια ετσι να μην τα ενοχλω, ο αρσενικοσ εχει την ταση να δαγκωνει το ξιλινο σκαλοπατακι της φωλιας εκει που ειναι κοκινο στρογκυλο ειναι υλικα για την φωλια απο την κουνελιτσα μου, δεν εχουν ξεκινησει να την φτιαχνουν τιποτα, μονο μια στο τοσο μπαινει ο αρσενικος και μετα πειραζει το σκαλοπατακι,ισως θελουν και καιρο να συνηθισουν,θα μου πειτε μην βιαζεσαι😛

λοιπον καλα ειναι εκει η φωλια. Αμα το δαγκωσουν τελειως το σκαλοπατακι πειραζει;
 

Συνημμένα

  • mnm1.webp
    mnm1.webp
    62,8 KB · Προβολές: 96
Μπορει να αρχισουν να δαγκωνουν και το ανοιγμα της φωλιας. Ειναι φυσιολογικο.. Απλα την φερνουν στα "μετρα" τους. Την φωλια εφοσον την εβαλες απο μεσα βαλε την στο ψηλοτερο σημειο που μπορεις γιατι αλλιως θα πηγαινουν και θα κουρνιαζουν απο πανω και θα την κουτσουλανε με αποτελεσμα να δημιουργουνται βακτηρια τα οποια το ξυλο τα απορροφα.

Αλλιων ξανακρεμα την απ εξω. 😉Τελικα τι υλικο φωλιας εβαλες;
 
τελικα την ξαναβαλα στην αρχικη θεση της;p μιας και ο αρσενικος πηγαινε και σκαλιζε απο πανω;p
, επειδη δεν τα βλεπω να βαζουν υλικο μεσα τους εβαλα ροκανιδι λιγο, λιγο βαμβακι με κλοστουλα(ετοιμι σακουλιτσα υλικο για φωλια αλλα εχω βαλει απειροελαχιστο και αμμο minerals λιγη (ολα αυτα σε μηδαμινη ποσοτητα). Αλλα πιστευω οτι τωρα που εγινε μεγαλυτερο το κλουβι πανε οι ερωτικες στιγμες οπως πριν♥ ;p κελαηδισμα πολυ, φαγητο και φιλακια καμια ερωτικη συνυπαρξη ως τωρα!
 
Καταρχήν καλύτερα που την έβαλες εξωτερικά, γιατί εκτός από την παρατήρηση όταν με το καλό εκκολαφθούν τα αυγά σίγουρα θα θές να γνωρίσεις τα μικρά και αυτά να σε συνηθήσουν. Με υπομονή και προετοιμασία όλα θα έρθουν (αρκεί να έχουν και σχετική ησυχία λόγο θέσης του "δωματίου τους"). ΠΧ η ΤV επηρεάζει αρνητικά την ησυχία τους άσχετα αν έχεις χαμηλώσει την ένταση φωνής.
 
Back
Top