Featured Ανήκετε σε κάποιον σύλλογο εκτροφέων πτηνών;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stavros
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Stavros

Administrator
Staff member
Εγγραφή
7 Απρ 2006
Μηνύματα
20.400
Ανήκετε σε κάποιον σύλλογο εκτροφέων πτηνών και αν ναι, σε ποιον; Πότε ενταχθήκατε για πρώτη φορά σε σύλλογο; Συμμετέχετε στις εκθέσεις των συλλόγων ως διαγωνιζόμενοι και αν ναι, με ποια είδη πουλιών;
 
Είμαι μέλος στον Αττικό Σύλλογο Εκτροφέων Καναρινιών - ΑΣΕΚ από την εποχή που είχε την ονομασία ΑΣΚΕ.
Ο κωδικός μου είναι S62.
Η μεγάλη απόσταση μου "απαγορεύει" να πάρω μέρος στις εκθέσεις του συλλόγου μου που διοργανώνονται στην Αθήνα, αλλά επειδή οι κρίσεις που γίνονται στις εκθέσεις βοηθούν στη γενική βελτίωση πουλιών και εκτροφέα, συμμετέχω τα τελευταία χρόνια αδιάλειπτα στις εκθέσεις που διοργανώνουν οι γειτονικοί στην πόλη μου σύλλογοι όπως ο Λ.Α. ΣΥ. Κ.
Εκτρέφω για πάρα πολλά χρόνια καναρίνια θέσεως αλλά και χρώματος, ενώ από πρόπερσι ξεκίνησα μια μικρή αναπαραγωγική προσπάθεια και στα ιθαγενή (καρδερίνες balcanica).
 
Πρόσφατα έγινα μέλος στον ΣΕΠΣΕ Έβρου με δαχτυλίδι Ν 54, δεν συμμετέχω σε διαγωνισμούς τουλάχιστον όχι ακόμα, αν με το καλό τα καταφέρω θα συμμετέχω με κόκκινα λυποχρομικα μωσα'ι'κα.
 
Ειμαι Μέλος του ΑΣΕΚ με κωδικό δαχτυλιδιού S 94 , γράφτηκα για πρωτη φόρα το 2014 οπου και από τότε συμμετέχω στους διαγωνισμούς πτηνών που γίνονται κάθε χρόνο με καναρίνια τύπου ράτσας Japan hoso !
Η μέχρι στιγμής εμπειρία που αποκόμισα από την συμμετοχή μου σε κάποιον σύλλογο(άσχετα με το πώς λέγεται ) είναι ότι Όσο αφορά την εκτροφή πτηνών μόνο θετικά σχόλια μπορώ να κάνω, βοηθάνε πολύ, βελτιωνεσαι, μαθαίνεις ή μέσο σεμιναρίων ή από την γνωριμία σού με παλιούς και καλούς εκτροφείς (το ξανά λέω άσχετα σε ποιον σύλλογο ανήκουν)!
Ανεπιφύλακτα λοιπόν προτείνω στους νέους επίδοξους εκτροφείς να γραφτούν σε κάποιον σύλλογο!
 
Ειμαι μελος του νεοσυστατου συλλογου΄'' Φίλοι Οικόσιτων Πτηνών Βορείου Αιγαίου '' Φ.Ω. Π.Β.Α με κωδικο δαχτυλιδιου VA-037. Ο συλογος εχει κανη μεχρι στιγμης δυο εκθεσης στης οποιες δεν μπορεσα να λαβω μερος λογο εργασιακων υποχρεωσεων, αλλα οποτε αυτο ειναι εφικτο παρεβρισκομαι στης συγκεντρωσης κ στα σεμιναρια του συλογου κ προσπαθω να ενημερωνομαι για τα κοινα του συλογου απο τους φιλους μελη του. Εαν μου δοθη ευκαρια θα παρω συμετοχη στης ετησιες εκθεσης του μονο κ μονο για να αξιολογηθουν τα πουλια μου ουτως ωστε να διορθοσω τυχον λαθη απο της ρατσες των πτηνων που εκτρεφω.
 
Εδώ και ένα χρόνο, είμαι μέλος της Αττικής Λέσχης Οικόσιτων Πτηνών (Α.Λ. Ο. Π) με κωδικό FOH AL-520.
Ασχολούμαι με καναρίνια χρώματος.
Δεν έχω κατεβάσει πτηνά στο παρελθόν και κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.
Συμμετέχω στις εκθέσεις οργανωτικά και παρακολουθώ,όσο μπορώ,τα σεμινάρια όλων των συλλόγων.
 
Φέτος ύστερα από παρότρυνση κάποιον φίλων γράφτηκα και γω σε έναν σύλλογο (Ε.Λ. Κ. Ε). Με κωδικό... Ε296. Δεν έχω σκοπό όμως να κατεβάσω ποτέ πουλιά σε εκθέσεις. 🙂
Να πω εδώ ότι δαχτυλίδια περνούσα στα περισσότερα τουλάχιστον πουλιά αλλά ήταν εκτός συλλόγου!
 
Ψυχικά εδώ και 2 χρόνια είμαι μέλος στον "σύλλογο" petbirds με κωδικό ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 19 και ασχολούμαι με τα καναρίνια.
Όμως εδώ και 2 μήνες έχω γραφτεί στον σύλλογο ΑΛΟΠ με κωδικό FOH AL-541 (μάλλον) και ασχολούμαι με καναρίνια χρώματος
πάντα "αρρωστημένα "ερασιτεχνικά.
 
Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ και δημοσίως... 😱

Είμαι μέλος στον σύλλογο Α.Λ. Ο. Π με κωδικό FHO AL-542. 👍

Παραδόξως για την ώρα τα περισσότερα πουλάκια μου είναι φωνής Timbrado και λιγότερα αυτά του χρώματος και καθόλου τύπου...

Υπόσχομαι όμως να αλλάξω... 😉
 
Back
Top