Γενικά Αναγνωριση τι πουλί είναι;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Rayden
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Rayden

PB New Member
Πόλη
Πειραιάς
Καλημερα σε ολους. Χθες οπως καθομουνα στο σαλονι, ηρθε αυτο το παπαγαλακι. Αφου το αφησα για αρκετη ωρα μπας και επεστρεφε απο εκει που το εσκασε, και ενω ειχε αρχισει να νυχτωνει το επιασα. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τιποτα απο παπαγαλακια. Πηγα σημερα και του πηρα ενα κλουβακι και τροφη κλπ, αλλα αυτο που θελω ειναι αν μπορει καποιος να μου πει τι ειδος ειναι ωστε να βρω πληροφοριες κκαι να του παρεχω την καλητερη φροντιδα. Ευχαριστω εκ τον προτερων και χαιρομαι που βρηκα την παρεα σας.

Συνημμένα

• 1.webp
    1.webp
    22,3 KB · Προβολές: 123
  • 2.webp
    2.webp
    36,4 KB · Προβολές: 108
  • 3.webp
    3.webp
    48,9 KB · Προβολές: 116
  • Like
Αντιδράσεις: Tania
Καλώς ήρθες στην παρέα μας, να χαίρεσαι το νέο σου φιλαράκι!

Όπως πολύ σωστά προανέφερε ο Κώστας αυτό το παπαγαλάκι είναι Budgerigar.
Αν ρίξεις μια ματιά εδώ θα βρεις πολλά ενδιαφέροντα topic, τα οποία αναφέρονται στην διατροφή, αναπαραγωγή, ασθένειες, εκπαίδευση κα. στην Κατηγορία των forum των Παπαγάλων.

Oπως ειπαν και ολοι οι αλλοι ειναι ενα παπαγαλακι Budgerigar και απο οτι βλεπω απο τι φωτο ειναι μαλλον θηλυκο...

Εγω δεν ξερω απο παπαγαλακια και τοσα, αλλα κατι ισως μπορω να κανω!

Καλωσηρθες στο πιο φιλικο προς πουλια site! Και οχι μονο προς πουλια γενικα ειμαστε φιλοζωοι σε αυτην την ιστοσελιδα.

εμενα μου φενετε μικρο σε ηλικια🙄, απαλο μοβ με ασπρο γυρο απο τα ρουθουνια... λεω εγω τωρα

Eχει και πανεμορφο χρωμα.:) Εαν δε φοβαται βαλε και μια πιο κοντινη φωτο να φαινεται καθαρα το πουλι μηπως σου πουμε φυλο και ισως στο περιπου την ηλικια.

Οι πιο κοντινες που μπορεσα να βγαλω, δεν ξερω αν βοηθανε.

Συνημμένα

• 33.webp
    33.webp
    39,3 KB · Προβολές: 64
  • 33a.webp
    33a.webp
    35,4 KB · Προβολές: 64
Αν μπορώ να διακρίνω καλά λόγω απόστασης έχεις μια πανέμορφη θηλυκιά! Να σου ζήσει!

Συμφωνω με τη Τζωρτζινα! Και οντως εχει υπεροχα χρωματα! :D

να σε ρωτησω κατι; γιατι καθεται κατω; Μηπως πηγε εκει οταν πλησιασες με τη φωτογραφικη μηχανη η εκει καθεται συνεχεια;

Εγω θα ελεγα να κανεις μια μικρη ερευνα. Γυρω στην γειτονια..Ισως αυτος που το εχασε να εχει και το ταιρι του.. Ισως στεναχωριεται και το ψαχνει.

Καθησε οταν πηγα με την μηχανη. Ρωτησα τρυγυρο οσους ξερω αν εχουν χασει κανενα παπαγαλακι, αλλα δεν εχει χασει κανενας, ουτε ξερουν η' εχουν ακουσει καποιος να ειχε.

Αρα θα μεινει μαζι σου! :D

Παρτης και κανενα παιχνιδακι για μικροσωμους παπαγαλους, θα βρεις πολλα και διαφορα στα πετ σοπ και δεν ειναι πολυ ακριβα. Θα περναει ετσι ευχαριστα την ωρα της. :) Και αν ενδιαφερεσαι να την κανεις να εξοικειωθει μαζι σου εχει πολλα θεματα στο φορουμ για να διαβασεις. 😉

Κοιτα οταν εχασα το κοκατιλ μου την ιδια μερα στη γειτονια χαθηκαν αλλα4. Ο απεναντι μου βρηκε ενα κοκατιλ και ηξερε οτι εγω εχω χασει το δικο μου. Μου το εδωσε και το κρατησα περιπου μια μερα. Εντομεταξυ ειχα καταλαβει οτι δεν ηταν το δικο μου αλλα πιστευα οτι απο το καιρο που ηταν εξω επαθε την αλλαγη. Το θυληκο (το ζευγαρι του κοκατιλ που μου εδωσε) οαπεναντι ειχε μεινει στο κλουβι και ετσι φωναζαν ο ενας τον αλλο. Την επομενη μερα το πρωι ηρθε η πραγαματικη κατοχος του με το παιδι της και καταλαβαν οτι ειναι το δικο τους γιατι επικοινωνουσε με το ταιρι του. Γι'αυτο σου λεω ισως αυτοι που το εχασαν να μην ειναι γνωστοι σου η να μην ειναι καν απο τη γειτονια!

Back