Γενικά Αναγνώριση παπαγάλου και γενικές πληροφορίες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης alexinio
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

alexinio

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2008
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
Και πάλι καλησπέρα σας.
Έχει ένας ξαδερφός μου ένα πανέμορφο ζευγάρι από τους παπαγάλους της φωτογραφίας.
Θα μπορούσατε να μου πείτε το όνομά τους και μερικές πληροφορίες του είδους...
 

Συνημμένα

  • DSC00711.webp
    DSC00711.webp
    56,4 KB · Προβολές: 104
Πόσταρα λίγο βιαστηκά χωρίς να δω την αρθρογραφία μελών.
Είναι Lovebird.
 
Πολύ σωστά. Είναι Lovebird. Είναι πανέξυπνα και παιχνιδιάρικα πουλάκια. Για αυτό καλό είναι και στο κλουβάκι τους να έχουν πολλά παιχνίδια. Δεν μπορούν να μιλήσουν μπορούν όμως να μιμηθούν καποιους ήχους. Ζευγαρώνουν εύκολα. Η διατροφή τους αποτελείται απο σπόρους και καλό θα είναι να τους δίνουμε φρούτα και λαχανικά.:)
 
ειναι Lovebirdsd του fischer!βεβαια τοα λλο δεν φαινεται στην φωτο! Δεν αναγνωριζεται ευκολα το φυλο τους μονο απο πολυ εξιδεικευμενους και με τεστ DNA! Γι αυτο μην ειστε σιγουροι οτι εχετε ενα ζευγαρακι μπορει να ναι και του ιδιου φιλου! Επισης βλεπω οτι ο φιλος σου εχει το κλουβακι σε αυτο το πραγμα που κρεμεται με εναν γατζο!1) υπαρχει κυνδινος να πεσει με λιγο αερα η αν αναστατωθουν τα ιδια και αρχισουν να χτυπιουνται... και 2)δεν νιωθουν ασφαλεια ετσι να αιωρειται το κλουβι τους ετσι! Χρειαζεται τουλαχιστον η μια μερια να ναι στον τοιχο!
 
Πολύ σωστά! Είναι Lovebirds.Χρειάζονται πολλά παιχνίδια στο κλουβί τους γιατί είναι γεμάτα ενέργεια και δραστήρια. Τρώνε ένα μείγμα ηλιόσπορου, αποφλειωμένης βρώμης, καναβουριού, κεχριού και σιταριού. Το είδος τους εάν δεν κάνω λάθος είναι agapornis personatus. Έχουν μήκος 15-16 εκατοστά και είναι το μεγαλύτερο απο τα 4 είδη με άσπρα δαχτυλίδια γύρω απο τα μάτια. Είναι επίσης το πιο δυνατό, αναπαράγεται πιο εύκολα και έχει τη δυνατότερη φωνή!
 
Ναι είναι Lovebird..Αυτό που μου έχουν πει κάποιοι είναι ότι έχει τύχει να μιλήσουν αλλά επειδή από τη φύση τους δεν ανήκουν στους ομιλούντες, θέλουν πόολυ δουλειά..Ας πούμε αν τα έχει μια γιαγιά που όλη μέρα δεν έχει τί άλλο να κάνει από το να μιλάει στο πουλί, κάτι θα πει και αυτο.. Όμως είναι κάτι που μου είπανε ότι συνέβει, εγώ όμως δεν το είδα.. Το έχω ακούσει από διαφορετικά άτομα και για τα Αυστραλέζικα παπαγαλάκια.. Τώρα τί να σας πω...
 
Back
Top