Αναπαραγωγή Αναγνώριση φύλου σε Bengalese finch

PanagiotisAgrinio

PB Member
Εγγραφή
8 Απρ 2020
Μηνύματα
518
Πόλη
Αγρίνιο
Καλησπέρα. Σας ανεβάζω μια φωτογραφία του παραδείσιου μου, νομίζω είναι θυληκό αλλά δεν είμαι σίγουρος. Για αυτό θέλω αν μπορείτε να μου πείτε το φύλλο του. Επίσης σύντομα θα του πάρω για παρέα ένα zebra finch. Τι φύλλο να προτιμήσω για να μην τσακώνονται ή δεν έχει σημασία;
[automerge]1589019149[/automerge]
Screenshot_20200509_130805.webp
 
Καλησπέρα! Αν το πτηνό "κελαηδάει" είναι αρσενικό. Με τον όρο κελάηδισμα εννοούμε το μακρόστενο παρατεταμένο τραγούδι και όχι το κλασσικό "Τρι-τρι". Πιάσε το πουλί στο χέρι σου κρατώντας το από τον λαιμό απαλά και άφησε το υπόλοιπο σώμα να κρέμεται. Αν η ουρά του κρέμεται κατακόρυφα κάτω είναι αρσενικό. Αν σηκώνεται προς τα πίσω είναι θηλυκό. Συμφωνώ με τον Ιωάννη καλύτερα να του πάρεις ένα ταίρι, αλλά είναι πολύ κοινωνικά πουλιά και μπορούν να συμβιώσουν μαζί με ζεβρακια. Δεν θα τσακώνονται αν είναι μόνα τους. Όμως αν αργότερα πάρεις κάποιο ταίρι για το ζεβρακι να ξέρεις ότι θα εκτοπίσουν τον κοινωνικό σπινο. Ανέβασε φωτο του κλουβιού κλπ αν θες παραπάνω πληροφορίες. Να το χαίρεσαι!
 
Κελαηδάει αρκετά μπορώ να πω οπότε θα είναι αρσενικό ειδικά τα πρωινά έχει ένα ωραίο κελαηδήμα, αλλά θα δοκιμασω κ τον άλλο τρόποΚλουβί προς το παρόν δεν έχω μεγάλο είναι προσωρινό. Κατασκευαζω ένα μόνος μου οπυ θα χωράει αυτόν και το φιλο του. Σας επισυνάπτω κ ένα κελαηδήμα του🐦
 

Συνημμένα

@PanagiotisAgrinio αυτό είναι τραγούδι αρσενικού!
Δεν πολύ θέλω να πάρω bangalese για αυτό είπα πριν για ζεμπρακι. Έχει σημασία το φύλλο; Ή δεν θα έχω πρόβλημα
[automerge]1589026026[/automerge]
Ωραία!Όμως δεν πολύ θέλω να πάρω bangalese για αυτό είπα πριν για ζεμπρακι. Έχει σημασία το φύλλο; Ή δεν θα έχω πρόβλημα
 
Έχει σημασία το φύλλο; Ή δεν θα έχω πρόβλημα
Δεν θα υπάρχει πρόβλημα θα τα πάνε πολύ καλά. Αρκεί όμως να είναι τα δύο τους. Αν πάρεις αρσενικό ζεβρακι και μετά από λίγο θέλεις να πάρεις και ένα θηλυκό, θα ενοχλούν τον κοινωνικό σπινο θέλοντας να κάνουν φωλιά στην περιοχή.
 
Μαζι με τις υπολοιπες αγορες που θα κανεις παρε και μια αλοιφη epithol γιατι το πουλακι εχει ακαρεα.
Πως και που θα την εφαρμόζω; Φοβάμαι μήπως το βλαψω κατά λάθος.. Έψαξα στο Internet της beaphar είναι σωστά;
Ευχαριστώ που μου το είπες αλλιώς δεν θα το καταλάβαινα😔😓
 
Σε ποιο σημείο στο ποδαράκι του θα την επαλειψω; Και ποια η ποσότητα;
Σε αυτήν. Απλώνεις μια πολύ μικρή ποσότητα κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ, για περίπου μία εβδομάδα. Απλώνεις παντού, στα δάχτυλα, ανάμεσά τους και από κάτω στην πατούσα. Να μην ακουμπήσει καθόλου στα πούπουλα. Χρειάζεται ΠΟΛΥ καλή καθαριότητα σε πατήθρες και κλουβί γενικά.

38186_11..jpg

Δες και αυτό https://community.petbirds.gr/threads/Εφαρμογή-epithol-στα-καναρίνια.4748/
 
@PanagiotisAgrinio
Δεν είχα δει το μνμ σου Παναγιωτη,sorry!
Οτι ειπε ο Σταυρος, μαλακες κινησεις οχι τριψιμο για να μην γινει εγκαυμα και με φορά αναποδη για να εισχωρησει η κρεμα στα λεπια.
Απο τα δαχτυλα ξεκινας δηλαδη και ανεβαινεις στο πελμα!
 
Θα έχει κάποια επίδραση;
Κανένα πρόβλημα. Ξεκίνησε όμως να βάζεις με την αντίθετη φορά από σήμερα. Προσοχή στα πούπουλα. Να αλλάζεις τις πατήθρες.
 
Back
Top