Αναζήτηση ήχων καναρινιών για φωνητική εκπαίδευση

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης misiom91
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Φίλοι μου θα ήθελα αν γίνεται να παραθέσετε κάποιους ήχους καναρινιών ώστε να τους χρησιμοποιήσω για την ανάπτυξη των φωνητικών ικανοτήτων των αρσενικών νεοσσών του θείου μου.:)

Φίλε μου δεν ξέρω αν βάζοντας τα καναρίνια αυτά να ακούνε κάποιους ήχους θα μπορέσουν να βελτιωθούνεκαι να πάρουν φωνές από άλλες ράτσες.Απλώς θα συναγωνίζονται το σιντι και θα κελαϊδάνε περισσότερο.
Πάντως μπορείς να τα έχεις κάποιους ήχους για να τα ξεσηκώνουν και να κελαίδανε, αν και προσωπικά δεν το πρωτιμώ. Και ακόμη και ένα ραδιοφωνάκι να τα έχεις και να παίζει μουσική αυτά θα κελαϊδάνε και πάλι.
Φιλικά Γιάννης

Φίλε μου δεν ξέρω αν βάζοντας τα καναρίνια αυτά να ακούνε κάποιους ήχους θα μπορέσουν να βελτιωθούνεκαι να πάρουν φωνές από άλλες ράτσες.Απλώς θα συναγωνίζονται το σιντι και θα κελαϊδάνε περισσότερο.
Πάντως μπορείς να τα έχεις κάποιους ήχους για να τα ξεσηκώνουν και να κελαίδανε, αν και προσωπικά δεν το πρωτιμώ. Και ακόμη και ένα ραδιοφωνάκι να τα έχεις και να παίζει μουσική αυτά θα κελαϊδάνε και πάλι.
Φιλικά Γιάννης
Κατά προτίμηση βάζε κλασσική μουσική με πολύ πιάνο θα δεις άμεσα αποτελέσματα και μάλιστα πολύ μελωδία με πολλά γυρίσματα, πετυχημένη συνταγή

:)misiom91 και εγω σου προτεινω κλασικη μουσικη. Ειχα ενα λουγαρο και το καναρινι μου και τους ειχα βαλει κλασικη μουσικη να ακουσουν και την επομενη μερα κελαϊδουσαν καλυτερα, αλλα και αλλη μουσικη να βαλεις αυτα κελαϊδουν!

χρησιμα ολα αυτα βρε παιδια,
αλλα καλυτερα να τα λεγατε εδω.. petbirds.gr/community/forums/Ερωτήσεις-Προτάσεις-bug-reports.2/
για να τα δουν περισσοτεροι :)

επιπλεον στο τμημα
Media, Video, Ήχοι, Φωτογραφίες Πουλιών
εχει πολλους ηχους πουλιων
[κ εγω εχω βαλει αρκετους :)]

Back