Αγορά Αναζήτηση εκτροφέα εκτροφέα green cheek στην Αττική

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mirtopap
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mirtopap

PB New Member
Εγγραφή
20 Φεβ 2023
Μηνύματα
89
Καλησπέρα σας. Μετά από ένα ατυχές γεγονός ενημερώθηκαμε από τον εκτροφεα στον οποίο είχαμε κρατήσει το green cheek conure μας πως το πουλάκι απεβίωσε χθες λόγω ατυχήματος. Δεν έχει αλλα τέτοια πουλιά και σκεφτόμασταν μήπως αγοράζαμε από τον ίδιο Μονκ. Παρόλα αυτά ας ρωτήσω , ξέρετε κάποιον εκτροφέα στην Αττική που δίνει ημέρα green cheek και θα έχει μεχρι της 23 του μηνός ; ευχαριστω
 
Μην πάρεις ένα πουλάκι ως δεύτερη επιλογή. Περίμενε αν δεν βρεις άλλο εκτροφέα γιατί το να πάρεις παπαγάλο είναι μια απόφαση που θα σε συνοδεύει για όλη την ζωή σου.
 
@Freddy και εγώ αυτό σκεφτόμουν. Ενώ λατρεύω τα Μονκ δεν πιστεύω ότι είναι ένα πουλί που μου ταιριάζει σαν χαρακτηρας. Η αλήθεια είναι ότι αγάπησα την κονουρα και ψάχνω τώρα να βρω κάποιον που να έχει ένα πουλάκι για αυτό ρωτάω κιολας.
 
Καλησπέρα! Στο forum έχουμε πολλούς εκτροφείς παπαγάλων και αν δεν κάνω λάθος κονουράκια εκτρέφουν ο @Geokilkis και ο @μιχαλης91 οι οποίοι φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Προτείνω να στείλεις πμ σε κάποιον από αυτούς. Αν δεν έχουν δες τους υπόλοιπους εκτροφείς παπαγάλων του forum εδώ (δεν ξέρω αν εκτρέφει άλλος κονούρες) και βρήκα και αυτό ψάχνοντας σε ένα γκρουπ στο fb:
Ελπίζω να βρεις τον κατάλληλο εκτροφέα και να αποκτήσεις το πολυπόθητο πουλάκι σύντομα. Αν δεν υπάρχει πουθενά κονούρα μπορείς να δεις και άλλα είδη.
Update: αν αυτή η κονούρα στην αγγελία είναι πολύ μεγάλη νομίζω ότι ο ίδιος πουλάει και πιο μικρή. Αν καταφέρω να την βρω θα επανέρθω.
 
@KONSTANTINOS MICHAIL ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ! Εν τέλει βρήκα έναν πολύ καλό εκτροφέα τον GreekParrots στο fb. Θα πάμε από εκεί όταν έρθει η ώρα και θα διαλέξουμε το πουλάκι. Ευχαριστώ
 
Back
Top