Αγορά Αναζήτηση ζευγαριού lovebird και καναρινιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης thanos00
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

thanos00

PB New Member
Εγγραφή
31 Μαρ 2015
Μηνύματα
9
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπερα.. Ειμαι καινουργιο μελος στην παρεα σας εχω καποια σχετικη εμπειρια με τα πουλια (εχω budgie και ζεβρακια.. Παλιοτερα και κοκατιλ) και πλεον θα ηθελα ενα ζευγαρι λοβμπιρντ και ενα ζευγαρι απλων κοινων καναρινιων.. Τα πουλια θα ζουν στην κλασσικη 70αρα ζευγαρωστα(τα λοβ) και σε μια 60αρα τα καναρινια.. Ολα τα πουλια μου τα εχω εξω στο μπαλκονι φυσικα προστατευμενα σε δυο mini walk in θερμοκηπια https://www.hellas-tech.gr/product/15999/lifetime-garden-mikro-erasitexniko-thermokipio-walk.html?language=gr
Αναζητω σχετικα νεαρα πουλια 2-3-4 χρονων.. Με επιτυχημενες γεννες και κατα προτιμηση με κλειστα δαχτυλιδια συλλογου σε λογικες τιμες :) Μενω Θεσσαλονικη και θα προτιμουσα καποιον απο τα μερη μου ωστε να μπορεσει να μου δωσει τα πουλια χερι με χερι.. Εγω απο την πλευρα μου υποσχομαι οτι θα τα εχω σαν βασιλιαδες(απο αποψη διαμονης και διατροφης) οπως εξαλλου εχω ολα τα ζωακια μου.. Οποιος εχει καποιο ζευγαρακι ας μου στειλει ενα προσωπικο μυνημα η ας γραψει κατω απο την δημοσιευση(Μαζι με καμια φωτογραφια και λιγες πληροφοριες για τα πουλια).. Ευχαριστω πολυυ!
 
Αν και δεν είναι το πλέον κατάλληλο πεδίο του φόρουμ για να το πω αυτό, πρέπει να ξέρεις ότι τα καναρίνια αποφεύγει κανείς να τα κρατήσει στο ίδιο κλουβί όλο το έτος εφόσον είναι διαφορετικού φύλου, διότι ενδέχεται να ζευγαρώσουν σε πολλές περιόδους που είναι ακατάλληλες, πέραν της προβλεπόμενης (Άνοιξη). Από την άλλην πλευρά μια ζευγαρώστρα 60 εκατοστών με χώρισμα πάλι δεν είναι κατάλληλη για δύο πουλιά, διότι ο χώρος που απομένει για το καθένα (λιγότερο από 30 εκατοστά, αν συμπεριλάβει κανείς και τις πατήθρες) δεν είναι ικανός ούτε για να ανοίξει τα φτερά του το κάθε πουλί. Οπότε θα σου συνιστούσα να προβλέψεις 2 60ρες ζευγαρώστρες, έκαστη για το κάθε ένα.
 
Γεια σου Θανο!
Φαινεται πως τα φροντιζεις και τα αγαπας! Αν σε βγαλει ο δρομος σου με αμαξι στην Αθηνα να ερθεις να σου δωσω ενα καναρινακι απο αυτα που θα βγαλω φετος!

*Εξυπνο αυτο το mini walk αλλα προσοχη με τον ηλιο! Η θερμοκρασια μπορει να ανεβει επικινδυνα και να αποβει μοιραιο!
 
Αλικη σε ευχαριστω παρα πολυ για την γεννεοδωρη προταση σου μαλλον δυσκολο το βλεπω να κατεβαινω αθηνα συντομα αλλα ποτε δεν ξες :) Τωρα που αρχιζουν οι ζεστες σκοπευω να βγαλω το ναυλον να κρατησω μονο τον σκελετο και να βαλω πανι σκιασης στις πλευρες που χτυπα ο ηλιος αλλα ακομα δεν εχω σκεφτει τι προστασια θα μπορουσα να κανω για τα αρπακτικα
 
Back
Top