Γενικά Αναζήτηση ιθαγενών κοτών

kanarinos

PB New Member
Εγγραφή
21 Δεκ 2008
Μηνύματα
12
Πόλη
Δράμα
Καλησπέρα,

μόλις μία μέρα στο forum και ήδη βρήκα καταπληκτικές πληροφορίες! Έχω κοτέτσι με 20 κότες και ψάχνω για ντόπιες κότες. Ξέρετε εκτροφείς; Ξέρω και για την κοινότητα Πελίτι στο Μεσοχώρι Παρανεστίου που ασχολείται με τη διατήρηση ντόπιων ειδών. Όποια πληροφορία διαθέσιμη είναι ευπρόσδεκτη.
 
Kαλημερα! Εκτροφεις δεν ξερω, απλα καποιοι φιλοι του μπαμπα μου απο χωρια μας εδωσαν αυγα, τ ακλωσσησαν οι κοτουλες μου κι ετσι εφερα νεα αιματα στο κοτετσι μου! Διαθεσιμα εχω κυριως νανακια αν ενδιαφερεσαι, αλλα για χωριατικες οχι διαθεσιμα προς το παρον. Αγορασαμε και καποιες απο πτηνοτροφειο,θα του πω να βρει το τηλεφωνο, καπου στη θερμη πρεπει να ειναι αν θυμαμαι καλα.😛
 
Ευχαριστώ συνονόματη! Κι εμείς από πτηνοτροφείο πήραμε τις κοτούλες μας. Μας δώσανε και μερικά πουλάκια ντόπια. Θα ήθελα να βρω κυρίως ντόπιες κότες. Αν ωστόσο θελήσω για να νανάκια δε θα διστάσω να επικοινωνήσω μαζί σου. lazaros το site που παρέθεσες ήταν όντως κατατοπιστικό. Έχει τα ονόματα εκτροφέων και τηλ επικοινωνίας. Ευχαριστώ και πάλι!
 
Back
Top