Γενικά Αναζητώ εκτροφέα καναρινιών στη Θεσσαλονίκη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Pepita
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Pepita

PB New Member
Εγγραφή
1 Μαϊ 2020
Μηνύματα
34
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σας και καλή Πρωτομαγιά! Μόλις μπήκα στην όμορφη παρέα σας! Με το αγόρι μου θα χρειαστούμε τη βοήθειά σας στην αναζήτηση εκτροφέα καναρινιών, για να πάρουμε ένα αρσενικό καναρίνι ή καρδερινοκανάρινο. Πριν λίγους μήνες χάσαμε την όμορφη Pepita μας εξαιτίας ιατρικού λάθους, απόκρυψης του Pet Shop ότι έχει πρόβλημα με το ποδαράκι της και απόκρυψη ότι είναι θηλυκό, ενώ ζήτησα αρσενικό και κυριότερα δικής μας αμέλειας να την πάμε στον Κτηνίατρο εξ αρχής, για έναν έλεγχο. Γνωρίζετε κάποιον εκτροφέα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης που να εμπιστεύεστε; Τέλος, ποιο είδος είναι πιο ανθεκτικό το καναρίνι ή το καρδερινοκανάρινο; Αναμένω απαντήσεις σας! Ευχαριστώ πολύ!
 
Καλησπερα και καλως ηρθες!

Ανθεκτικα ειναι και τα δυο ειδη,το θεμα με τα καρδερινοκαναρα ειναι οτι η αγορα τους εχει νοημα μονο αν παρεις δασκαλεμενο πουλακι αλλιως δεν υπαρχει λογος να το χρυσοπληρωσεις και να "λεει" καναρινι.
Τωρα για εκτροφέα καναρινιων στη Θεσσαλονίκη ισως μπορει να μας βοηθησει ο Γιαννης @Giannisbox !
 
Σας ευχαριστώ πολύ, και καλώς σας βρήκα!
Τέλεια, περιμένω απάντηση και από το φίλο Γιάννη!

Αν μπορείς να περιμένεις μερικές μέρες για να τελειώσω με τις γέννες, θα έχω να σου δώσω .
Υ. Γ Ασχολούμαι μόνο με Timbrado Espanol ( καναρίνια φωνής)
 
@Giannisbox, Γιάννη, ευχαριστούμε πολύ για την άμεση απάντησή σου. Ωραία, θα περιμένουμε να χαλαρώσεις γιατί θέλουμε πρώτα να σου κάνουμε κάποιες ερωτήσεις πριν αποφασίσουμε να πάρουμε αυτή τη ράτσα καναρινιού. Είμαστε αρχάριοι, για αυτό απευθυνθήκαμε σε αυτό το forum. Να περιμένεις pm!
 
Εάν δεν βρεις άκρη κοίταξε να έρθεις σε επαφή και εδώ: https://community.petbirds.gr/threads/Σύλλογος-Καναρινιών-Φωνής-Ελλάδος-ΣΥΚΦΕ.9995/
Ο Πρόεδρος κ. ΔΑΓΔΟΥΝΗΣ Αντώνης και ο κ. ΜΠΑΝΤΗΣ Γιώργος (που ήταν δίπλα μου όταν κάτι χρειάστηκα ) είναι εξαιρετικοί άνθρωποι , δίνοντας βοήθεια όπου χρειαστείς .
 
Back
Top