Αγορά Αναζητώ budgie, αρσενικό, Αθήνα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Rania17
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Rania17

PB New Member
Εγγραφή
2 Ιαν 2018
Μηνύματα
7
Πόλη
Καλλιθέα
Επιθυμώ να αποκτήσω νεαρό budgie, που να τρώει μόνο του, αρσενικό, ιδανικά ήρεμο, αλλά και άγριο αν είναι θα του δώσω όλη μου την αγάπη και την υπομονή ώστε να κερδίσω την εμπιστοσύνη του, από Αθήνα. Προτιμώ να διαθέτει δακτυλίδι. Παρακαλώ αν γνωρίζετε κάποιον εκτροφέα που να διαθέτει πουλάκια μεγαλωμένα με αγάπη και συνθήκες υγιεινής, να μου στείλετε μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!!
 
Αν θέλετε δείτε αυτό το θέμα που ψάχναμε και εμείς: https://community.petbirds.gr/threads/Ψάχνουμε-budgie-στην-Αθήνα.47137/#post-2529024

Εμείς πήραμε από τον Μιχάλη απ τα Γιάννενα τελικά (τον αναφέρω μέσα και μπορειτε να τον βρείτε και στο fb) και μείναμε με πολύ καλή εντύπωση.
Καλή επιτυχία!
Καλημέρα σας. Κατ΄ αρχήν σας ευχαριστώ για την απάντησή σας 😊. Λύστε μου παρακαλώ μία απορία που έχω: Πώς έγινε η μεταφορά του δικού σας πτηνού ? Επειδή ανησυχώ για όλους τους παράγοντες που ενδεχομένως θα στρεσάρουν το πουλάκι, η μετακίνηση σε τόσο μεγάλη απόσταση εκτιμώ ότι θα το επιβαρύνει, και γι' αυτό το λόγο επιδιώκω μόνο εντός της πόλης μου (Αθήνα) συναλλαγή.
 
@Rania17
Έτυχε να έρθει Αθήνα ο εκτροφέας του και το έφερε ο ίδιος. Αλλιώς ίσως να περιμέναμε να πάμε εμείς εκεί ή να έρθει Αθήνα για κάποια δουλειά και να πάρουμε τότε. Ή όταν έρχονται για εκθέσεις το Φθινόπωρο.
Πάντως σε άλλη περίπτωση έχουμε παραλάβει και απο την Κρήτη πουλάκι που ταξίδεψε με πλοίο και παρόλο που ανησυχούσαμε ήταν μια χαρά, αλλά είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, ήταν σε ασφαλές κουτάκι μεταφοράς κλπ. Ηταν βράδυ το ταξίδι οποτε απλά κοιμόταν μάλλον. Φυσικά δεν ήταν χύμα αλλά υπό την ευθύνη κάποιου μαζί με άλλα.
Προτιμώ να μην ταξιδεύουν ασυνόδευτα γιατί κάτι μπορεί να συμβεί, αλλά το πιό βασικό για εμένα είναι να είναι έμπιστος ο εκτροφέας.
 
Με το καλό να τα δεχτείτε!
Να έχετε υπόψιν σας οτι θα χρειαστούν παραπάνω υπομονή στην εκπαίδευση επειδή είναι 2 ταυτόχρονα, αλλά δεν πειράζει είναι καλό που ειναι παρέα.

Ιδιαίτερα εαν ειναι ενήλικα και λόγω εποχής καλό είναι να ενημερωθείτε άμεσα για τον έλεγχο των ορμονών και τις αναπαραγωγής γιατί είναι κομβικό για την υγεία τους(θα βρείτε πολλά να διαβάσετε εδω με μια σχετική αναζήτηση). Και εαν έχετε ερωτήσεις ανοίγετε νεο θέμα και ρωτάτε (ή ρωτατε εξειδικευμένο κτηνίατρο φυσικά αν έχετε).
 
@myr Σας ευχαριστώ πολύ. Είναι μικρούλικα ακόμα (περίπου 4 μηνών) οπότε το ζήτημα της αναπαραγωγής δεν υφίσταται (προς το παρόν). Η υπομονή και η αγάπη μου είναι απλόχερη και ανεξάντλητη προς αυτές τις τόσο γλυκές ψυχούλες!!!
 
Back
Top