Γενικά Αναλαμβάνω φιλοξενία πουλιών και κατοικίδιων τρωκτικών

niva2gr

PB Member
Εγγραφή
20 Ιουλ 2008
Μηνύματα
965
Πόλη
Λιβαδειά
Τελικά φέτος δεν θα πάω διακοπές!
Αυτό είναι μεν κάπως δυσάρεστο για εμένα αλλά θα χαιρόμουν πολύ αν μπορούσα να βοηθήσω κάποιους να πάνε διακοπές, φιλοξενώντας τα πουλιά τους. Έτσι και εσείς μπορειτε να είστε ήσυχοι και τα πουλιά θα μπορούν να περάσουν αυτό το χρονικό διάστημα όσο ανώδυνα γίνεται. Μοναδικές μου "απαιτήσεις" είναι τα πουλιά να έρχονται με τα κλουβιά τους και την τροφή τους. Τα πουλιά, εφόσον θέλουν, θα έχουν καθημερινά τα φρουτάκια τους, ελεύθερη ώρα πετάγματος μέσα στο σπίτι (εννοείται χωρίς να μπλέκω τις παρέες) και εξτρά αυγοτροφή και βλαστώμενους σπόρους.
 
Μαρια μενεις δυστυχως μακρυα... Θα θελα πολυ να σου αφησω το μικρο μου κοκατιλακι οταν θα φυγω. Οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα λατρευει το πεταγμα και η μητερα μου που θα ναι εδω δεν μπορει να τα βγαζει εξω.

*Θα κανε καλη παρεα και με την Κιμπα.
 
Πάντως Φώτη αν περνάει ο δρόμος σας απο Λιβαδειά, καλόδεχούμενοι!
Να συμπληρώσω επίσης οτι δεν έχω τη δυνατότητα μετακίνησης, επομένως αν κάποιος ενδιαφέρεται πρέπει να μου φέρει το πουλί-πουλιά στη Λιβαδειά.
 
Δεν το κάνω μόνο απο ευγένεια. Χαίρομαι πολύ τις συναναστροφές μου με άλλα είδη. Αν δούλευα κανονικά ωράρια θα αναλάμβανα και άλλα ζώα.
 
Σ'ευχαριστουμε Μαρια για την ευγενικη σου διαθεση, προσωπικα πιστευω πως θα καλοπερασει οποιο πουλακι κανει τις διακοπες του μαζι σου!
 
Ευχαριστώ παιδιά! Όποιο πουλάκι έρθει για διακοπές Σίσσυ θα περάσει όπως περνούν τα δικά μου. Επίσης αποφάσισα οτι το ίδιο μπορω να κάνω για χάμστερ, κατοικίδια ποντίκια και ινδικα χοιρίδια. Για τα πρώτα δύο προσφέρω μπόνους συμβουλές (ιδιαίτερα στα χάμστερ έχω πάρει "ειδίκευση")!



Σε παρακαλώ Σταύρο, μπορείς να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος σε : "Αναλαμβάνω φιλοξενία πουλιών και κατοικίδιων τρωκτικών";
 
@Poulina Το αρχικό ποστ είναι απο το 2009. Επίσης ο θεματοθέτης ζει στην Λιβαδειά κι εσύ γράφεις πως μένεις στην Toulouse.
 

Σχετικά θέματα

Back
Top