Γενικά Αναπαραγωγή των καρδερίνων μου

skier282

PB New Member
Εγγραφή
6 Ιουν 2015
Μηνύματα
13
Πόλη
Πτολεμαΐδα
Παιδιά καλησπερα,

Ανοίγω αυτό το θέμα για να σας παρουσιάσω την αναπαραγωγής των ζευγαριών μου.
Για να ξεκινήσω από τα βασικά τα πουλιά είναι ενός ετών περσινά γεννημένα 2014 τα οποία είναι πολύ ήρεμα στο κλουβί. Το ζευγάρι το έσμιξα μαζί αρχές Μαΐου, Να πω εδώ οτι όταν έβαλα τον αρσενικό μέσα στην κλούβα ήτανε με δύο θηλυκές Αφού άφησα αυτην που έγινε ζευγάρι να κάνει φωλιά και να γεννήσει τα αυγά της τότε και μόνο τότε Έβγαλα την άλλη απο μέσα Βάζοντας την με εναν άλλο αρσενικό.

Εγώ δεν έχω αλλάξει την διατροφή τους κατα την διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης εκτος απο τα φρούτα κ τα λαχανικά αλλά ούτε και τις συνθήκες φωτισμού τους απλά τα άφησα χωρίς να τα ενοχλώ. Εδω έχω ενα βιντεο που έχω τραβήξει

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Σε καμία δεκαριά μέρες θα έχω τα πρωτα μικρά του έτους τα οποία θα ταΐστουν στο χέρι με κρέμα απο την 6 μέρα ζωής τους για περίπου ενα μήνα.

image.jpg


Δεν χρειάζεται πλέον να πιάνουμε τα άγρια υπάρχει τρόπος

image.jpg


Να στε καλα σας ευχαριστω
 
Ότι είπε η Myra βασικά για την επαφή με τους ανθρώπους κατα κύριο λόγο κ για να απαλλάξω την Καρδερίνα μαμά απο την ανατροφή τους ώστε να ειναι ξεκούραστη για να κανει άλλη μια γεννά και τέλος για φέτος.

Βασικά δεν μου αρέσει καθόλου να πλησιάζω το κλουβί και να πετάριζουν
 
  • Like
Αντιδράσεις: Myra
Σε κανενα δεν αρεσει...Αλλα δεν πρεπει να το κανεις επικουρικα και οχι αποκλειστικα; Αυτος ειναι ο λογος της αναπαραγωγης και οχι να μην κουραστουν..
 
Να σου πω την αλήθεια την δεύτερη γέννα την αφήνω ως εχει την πρώτη Επειδή δεν είχα καλή εμπειρία τα προηγούμενα έτη προτιμώ να τα πάρω.

Και σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας.
 
Σε κανενα δεν αρεσει...Αλλα δεν πρεπει να το κανεις επικουρικα και οχι αποκλειστικα; Αυτος ειναι ο λογος της αναπαραγωγης και οχι να μην κουραστουν..
Μιράντα στην προσπάθεια εκτροφής γαρδελιών τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τα καναρίνια, ακόμα και τα πουλιά που προέρχονται από εκτροφή τις περισσότερες φορές συμπεριφέρονται σαν άγρια. Γιαυτό συχνά αναγκαζόμαστε να εφαρμόζουμε τέτοιες μεθόδους μήπως και καταφέρουμε να βγάλουμε κάποια πουλάκια, με την ελπίδα ότι την επόμενη χρονιά με αυτά τα πουλιά τα πράγματα θα είναι πιο ευκολα...
 
Και πολυ καλα θα κανεις να ασχοληθείς αλλά εδω τα πράγματα ειναι πολυ πιο σύνθετα και ρευστά δεν έχουν καμία σχέση αυτά τα υπέροχα πουλιά με κανένα άλλο.

Είμαι καρδερινακιας φανατικός τι να κάνουμε
 
Ε ας καθισω στα αυγα μου λοιπον πρωτη χρονια με καναρινια ειμαι... Ουτε τα χρονια με πηρανε ουτε θελω να ψυχοπλακωθω με αποτυχιες :)
 
Ε ας καθισω στα αυγα μου λοιπον πρωτη χρονια με καναρινια ειμαι... Ουτε τα χρονια με πηρανε ουτε θελω να ψυχοπλακωθω με αποτυχιες :)
, αυτό είναι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, συνήθως παρουσιάζουμε όσοι ασχολούμαστε με τα γαρδέλια "τα κατορθώματά μας" και όχι τα στραπάτσα που έχουμε κάθε χρόνο...
 
Back
Top