S SAKMP1 Εγγραφή 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 232 Πόλη Κασσανδρεία 16 Μαϊ 2008 #1 Για να αλλαξουμε λιγο και να δουμε και κατι διαφορετικο! Ακριδες σε ωρα "αναπαραγωγης" πανω στη κλουβα Κηπου. Εντυπωσιακο δεν ειναι;:) Συνημμένα ΑΚΡΙΔΕΣ.webp 100,6 KB · Προβολές: 224
Για να αλλαξουμε λιγο και να δουμε και κατι διαφορετικο! Ακριδες σε ωρα "αναπαραγωγης" πανω στη κλουβα Κηπου. Εντυπωσιακο δεν ειναι;:)
T ThomasD Εγγραφή 1 Ιουν 2006 Μηνύματα 40 Πόλη Αλεξάνδρεια Ημαθίας Κωδ. ΣΦΩΠ EOO-V 022 16 Μαϊ 2008 #2 Νομίζω ότι δεν είναι ώρα αναπαραγωγής. Το μικρό ακριδάκι είναι πάνω στη μαμά ακρίδα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
Νομίζω ότι δεν είναι ώρα αναπαραγωγής. Το μικρό ακριδάκι είναι πάνω στη μαμά ακρίδα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με.
A Anemos84 Banned Εγγραφή 30 Μαρ 2008 Μηνύματα 360 16 Μαϊ 2008 #3 ThomasD είπε: Νομίζω ότι δεν είναι ώρα αναπαραγωγής. Το μικρό ακριδάκι είναι πάνω στη μαμά ακρίδα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δείτε το υπόλοιπο... Ή αυτό ή γουστάρει τις... εύσωμες! :D
ThomasD είπε: Νομίζω ότι δεν είναι ώρα αναπαραγωγής. Το μικρό ακριδάκι είναι πάνω στη μαμά ακρίδα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δείτε το υπόλοιπο... Ή αυτό ή γουστάρει τις... εύσωμες! :D
P Pegasos1982 Εγγραφή 1 Μαϊ 2008 Μηνύματα 255 Πόλη Αθήνα 16 Μαϊ 2008 #4 Μάλλον θα συμφωνήσω και εγώ με τον φίλο μου τον Μάνο
S SAKMP1 Εγγραφή 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 232 Πόλη Κασσανδρεία 16 Μαϊ 2008 #5 ThomasD είπε: Νομίζω ότι δεν είναι ώρα αναπαραγωγής. Το μικρό ακριδάκι είναι πάνω στη μαμά ακρίδα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δείτε το υπόλοιπο... το πανω ειναι αρσενικο και το κατω θηλυκο, σε πολλα εντομα οπως και ζωα η ερπετα (π.χ βατραχια)τα αρσενικα ειναι μικροτερα.
ThomasD είπε: Νομίζω ότι δεν είναι ώρα αναπαραγωγής. Το μικρό ακριδάκι είναι πάνω στη μαμά ακρίδα! Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δείτε το υπόλοιπο... το πανω ειναι αρσενικο και το κατω θηλυκο, σε πολλα εντομα οπως και ζωα η ερπετα (π.χ βατραχια)τα αρσενικα ειναι μικροτερα.
P Pegasos1982 Εγγραφή 1 Μαϊ 2008 Μηνύματα 255 Πόλη Αθήνα 16 Μαϊ 2008 #6 Έχει δει κανείς την πράξη στις χερσαίες χελώνες; Κάνουν θόρυβο και έχει πολύ πλάκα
A astrapogiannos Εγγραφή 12 Νοε 2007 Μηνύματα 1.650 Πόλη Κάτω Σούλι Όνομα Λευτέρης Κωδ. ΣΦΩΠ EOO-V 077 17 Μαϊ 2008 #7 τα θηλυκα στα εντομα εινα ιμεγαλυτερα για να κανουν πιο πολλα αυγα, αλλα αυτο πρεπει να κρατησε τουλαχιστον 40 λεπτα...
τα θηλυκα στα εντομα εινα ιμεγαλυτερα για να κανουν πιο πολλα αυγα, αλλα αυτο πρεπει να κρατησε τουλαχιστον 40 λεπτα...
V valantis1 Εγγραφή 23 Μαρ 2008 Μηνύματα 647 Πόλη Λάρισα 17 Μαϊ 2008 #8 Μαλλον ζευγαρωμα πρεπει να ειναι. Παντως γουσταρει νταρντανες ο πιτσιρικας. χιχιχιχι
S SAKMP1 Εγγραφή 16 Ιαν 2008 Μηνύματα 232 Πόλη Κασσανδρεία 17 Μαϊ 2008 #9 astrapogiannos είπε: τα θηλυκα στα εντομα εινα ιμεγαλυτερα για να κανουν πιο πολλα αυγα, αλλα αυτο πρεπει να κρατησε τουλαχιστον 40 λεπτα... Δείτε το υπόλοιπο... Λευτερη δυο μερες ηταν ετσι! Και ηταν σιγουρα ζευγαρωμα γιατι οι "ουρες "τους ηταν κολλημενες, δυστηχως δεν εβγαλα και αλλες φωτο.
astrapogiannos είπε: τα θηλυκα στα εντομα εινα ιμεγαλυτερα για να κανουν πιο πολλα αυγα, αλλα αυτο πρεπει να κρατησε τουλαχιστον 40 λεπτα... Δείτε το υπόλοιπο... Λευτερη δυο μερες ηταν ετσι! Και ηταν σιγουρα ζευγαρωμα γιατι οι "ουρες "τους ηταν κολλημενες, δυστηχως δεν εβγαλα και αλλες φωτο.