Ασθένειες Ανεξηγητη αρρωστια καναρινιου

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Νέα Ιωνία
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα. Πριν κανα μηνα ψωφησε ενα απ τα καναρινια μου ξαφνικά, κατα την γνωμη μου. Το πρωι που αλλαξα τα νερα και τα ειδα ηταν ενταξει κι αρκετα ζωηρο. Το απογευμα που γυρισα απ την δουλεια το βρηκα να κοιμαται. Εβαλα το χερι μεσα και το επιασα αλλα δεν εκανε τιποτα, το κεφαλι το ειχε μεσα. Πηγα αμεσως σένα καταστημα που ψωνιζω τροφες και αλλα και μου εδωσε καποια αντιβιωση. Αφου του την εδωσα εγω στο στομα μετα απο καμια ωρα το ειδα καπως καλυτερα. Δυστηχως το αλλο πρωι ηταν ξαπλωμενο κατω και ανασενε αργα και μετα απο πεντε λεπτα ψωφησε. Υπαρχει καποια εξηγηση;

Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν παραπάνω από μία εξηγήσεις. Υπάρχουν πολλά που μπορεί να έχουν συμβεί στο πουλί όπως: Δηλητηρίαση από χλωριομένο νερό, Δηλητηρίαση από άλλο λόγο (αναθυμιάσεις στην κουζίνα κλπ), να ήταν άρρωστο από πιο πριν και απλά να το παρατήρησες όταν πλέον δεν μπορούσε να κρατηθεί καν ξύπνιο. Δεν μπορείς να ξέρεις χωρίς εργαστηριακές εξετάσεις τι είχε. Αν έχεις και άλλα πουλιά να είσαι σε εγρήγορση μην τυχόν εμφανίσουν κάτι.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εχω αλλα 3 αλλα τα βλέπω να συμπεριφέρονται καλά. Θα τα προσέχω.

Back