Γενικά Ανεύθυνοι ιδιοκτήτες παπαγάλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Xrisi9025
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Xrisi9025

PB New Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2020
Μηνύματα
109
Πόλη
Σαντορίνη
Καλησπέρα. Θα ήθελα να σας μιλήσω για κάτι που με απασχολεί από την Κυριακή. Την Κυριακή πήγαμε επίσκεψη για το Πάσχα σε ένα σπίτι. Μου είχαν πει φέρε και το παπαγαλο σου γιατί έχει κι εδώ έναν. Φυσικα κ δεν την πήρα μαζί 1ον δεν γνωρίζω αν δεν έχει ασθένειες το άλλο 2ον θα χε πολύ θόρυβο πολυκοσμία οπότε δν θα θελα να πανικοβληθει.Ειχαν τελικά ένα κοκατιλ 9 ετών.Νομιζαν ότι ήταν αρσενικό κι ας έκανε αυγά συνέχεια.😤2ον το κλουβί απαράδεκτο 3 πατηθρες νερό.τροφη.τιποτα άλλο.Δεν μπορούσε ούτε αναρρίχηση να κάνει εκεί μέσα.Ούτε κόκκαλο σούπιας για το ράμφος τ.Το χειρότερο απολα σπασμένο φτερό το οποίο είχε δέσει στραβά κ έφτανε στο Θεό.Φραγκατοι με ξενοδοχεία αλλα καμία ευαισθησία να το πάνε γιατρό.Το δωσαν στο μικρό παιδί να παίξει κ του σπάσε το φτερό. Ανευθυνοι άχρηστοι.Τα γράφω όλα αυτά για όσους θέλουν παπαγαλο κ όσους τα δίνουν σε κάποιους.Μην αγοραζεται ψυχές αν δεν μπορείτε να τα φροντίσετε.Το συγκεκριμένο το είχαν πάρει από ιδιώτη.Συγνωμη για το κατεβατό. Ευθύνη αγάπη προστασία σε κάθε ζωντανό π παίρνεις.
 
@takis1964 Τους είπα τα λαθοι. Έδωσα συμβουλές. Ήταν σαν να μιλούσα σε τοίχο. Βλέμμα βαρετό του στυλ άσε μας τώρα με το πουλί. Ζώο είναι. Κάπως έτσι.
[automerge]1620135246[/automerge]
@takis1964 Την επόμενη αν τους ξανά δω (που δεν νομίζω) θα ρωτήσω πιο έντονα αν θέλουν να το δώσουν. Θα το πάρω αν δεχτούν.
 
Δεν είναι μόνο πως τους έλειπαν οι γνώσεις, αλλά προφανώς και δεν ήθελαν να ξέρουν για το ζωντανό και το είχαν απλά σαν βιτρίνα. Γιατί δε πήραν ένα καναρινάκι πχ βρε παιδί μου που θέλει πολύ λιγότερη δουλειά και πήραν κοκατιλ... Αναίσθητοι άνθρωποι.
 
Νομιζαν ότι ήταν αρσενικό κι ας έκανε αυγά συνέχεια.
Aυτό είναι για εμένα το πιο σοκαριστικό κομμάτι της ιστορίας. 😲

Δυστυχώς πολλά ζώα υποφέρουν στα χέρια ανθρώπων που δεν έχουν πραγματικό ενδιαφέρον να ασχοληθούν.
 
@Kleos Δεν είχαν καμία ιδέα. Τους μιλούσα για το πόσο έξυπνα είναι κτλπ κ δεν το καταλάβαιναν.Ηταν ένα κοκατιλ ακουνιτο. Μόνο όταν της μιλούσα έκανε αυτόν τον ήχο σαν τσιριγμα-απάντησης π κάνουν.
[automerge]1620137367[/automerge]
@Φοίβος Τους ειπα αυτά π έμαθα κ γω από δω. Όχι πολύ στο φως.. πολλές ώρες ύπνο κτλπ για να μην κάνει αλλά κ πάλι μ λέγαν είναι αρσενικό κ ότι πολλά είδη αρσενικών κάνουν αυγά 😭καμία σωτηρία. Κ αν την βλέπατε πανέμορφη. Ασπρη με λίγες πινελιές κιτρινο
 
@Xrisi9025 πολύ καλη πράξη εκ μέρους σου να τους ρωτήσεις αν μπορούν να στο δώσουν. Άμα τους ξαναδείς πίεσε τους, με ευγένεια όμως, γιατί δυστυχώς αν τους το πεις πιο έντονα μπορεί και να σου πουν δικό μας είναι ότι θέλουμε το κάνουμε.
 
αλλά κ πάλι μ λέγαν είναι αρσενικό κ ότι πολλά είδη αρσενικών κάνουν αυγά
Αυτο με ξεπερναει. Δυστυχως οι ξερολες ειναι οτι χειροτερο. Κριμα το πουλακι.
 
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοί οι "ανθρωποι". Από αυτά που διάβασα θα σας πρότεινα εφόσον ισχύει η πρόθεσή σας και μπορείτε να το πάρετε να τους το πείτε σαν να έχετε εσείς κάποιο θέμα με το δικό σας (χτύπα ξύλο) και ότι θέλετε να του πάρετε μια συντροφιά για να του ανεβάσετε και καλά την ψυχολογία. Θεωρώ ότι αν τους ξαναπείτε ότι κάνουν εκείνοι κάποιο λάθος από αντίδραση και μόνο δεν θα σας το δώσουν. Μακάρι να πάνε ολα καλά για τη μικρούλα
 
Back
Top