Γενικά Ανησυχίες της ιδιοκτήτριας για την κλούβα των περιστεριών

Εγγραφή
20 Σεπ 2009
Μηνύματα
6
Πόλη
Νέα Ιωνία
Kαλησπερα φιλοι μου οπως σας ειχα πει οτι θα βαλω βουτες στην νεα ιωνια σημερα και εγω ξεκινησα να παω να παρω τα σηδερα για να φτιαξω την κλουβα αρχιζα να αναβαζω τα σηδερα πανω στην ταρατσα και βγενει η ιδιοκτητρια τησ πολυκατηκιας και μου λεει για των περηστερονα ειναι και τησ λεω ναι θα ξεκινησω να την φτιαχνω και αρχισε να μου λεει οτι τησ ειπανε οτι θα μαζευτουν και αλλα περηστερια και θα τησ γεμισουν κοτσιλιεσ τα μπαλκονια και κτλ ... Κτλ τησ εξηγεισα οτι αυτα τα περηστερια που θα βαλω δεν ειναι σαν τα αδεσποτα και οτι θα ειναι πανω στην ταρατσα και τωρα δεν ξερω τη να κανω εχω χαλασει 300ευρο μονο για την κλουβα και εχω κληση και περηστερια που θα τα παρω μεσα οκτωβριου "<Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ";
 
Σε περιοχες πυκνοκατοικημενες αδερφε μου εχουμε ολοι πανω κατω τα ιδια προβληματα... Τυπικοτητα χρειαζεται και συνεννοηση! Οσο για την κυρα που λες πες της να ασχοληθει με τιποτα αλλο και να σε αφησει υσηχο! Καλο ξεκινημα!
 
Έχουμε το ίδιο πρόβλημα, μήπως επειδή ήμαστε παράνομοι; Δεν ξέρω τι ισχύει με την νομοθεσία, μήπως ξέρει κανείς;
 
Φιλε πασχαλη παρανομοι δεν ειμαστε οταν νοικιασα το σπιτι και περασε λιγος καιρος την επιασα και της το ειπα και μου ειπε κανε οτι θες αλλα ετυχε να το συζητηση με κατι αναγγεφαλους και ο καθενας της ελεγε οτι ηθελε αντε εγω τωρα να τησ δοσω να καταλαβει τι ειναι οι βουτες και τι τα ασμανια οπως και ειπα και πιο πανο ο θεος να βαλει το χερι του 🙄 ειναι να παρω και τα περηστερια τελοσ οκτωβρη και τα εχω πληρωση φιλε!
 
Back
Top