Ασθένειες Ανησυχητική η αναπνοή της καναρας μου

Marina 123

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2017
Μηνύματα
129
Πόλη
Σέρρες
Γεια σας,Σήμερα παρατήρησα ότι η καναρα μου η οποία δεν είναι ούτε ενός χρόνου αναπνέει και την ακούω, δεν σφυρίζει απλά αναπνέει γρήγορα... Κατα τα αλλα ομω ς τρώει κινείται πολύ στο κλουβι της! Την έχω τωρα χωριστά από τα άλλα μου!Φυσικά την έχω μέσα στο σπίτι!
 
Καλημέρα Μαρίνα. Την αναπνοή την άκουσες κατά τη διάρκεια που κοιμόταν; Στα άλλα καναρίνια, πήγες να ακούσεις καθόλου την ανάσα τους;
Η συμπεριφορά της πώς είναι;
 
Τους αρσενικούς τους άκουσα Αλλά είναι μια χαρά δεν ακούγεται κατι! Ναι οτ αν κοιμόταν Αλλά και εμ τα που ξύπνησε... Μετα όμως το πήρα στο δωμάτιο μου και σταμάτησε να το κάνει! Επίσης είναι ζωηρό τρώει κανονικά κινείται στο κλουβί!
 
Πολλές φορές αρκεί κάτι να τρομάξει ένα καναρίνι και να αρχίσει να στέκεται λαχανιασμένο ή με ανοιχτό το στόμα του και γενικά να συμπεριφέρεται για ώρα τρομαγμένο.
Αν η ανάσα του τα επόμενα λεπτά που θα μείνει μόνο του και θα ηρεμήσει δεν επανέλθει τότε πολύ πιθανόν να έχουμε άλλο τύπου προβλήματα και θέματα υγείας.
Πάντως αυτό που περιγράφεις, αν γίνεται στα καλά καθούμενα δεν είναι φυσιολογικό.
Υπάρχουν πάλι κάποιες περιπτώσεις που είτε τα καναρίνια είναι κάπως περισσότερο από το κανονικό φοβικά είτε γιατί έχουν πραγματικούς λόγους να μας φοβούνται. και κάθε φορά που μας βλέπουν.. ασθμαίνουν τρομαγμένα.
Μπορείς να το παρακολουθήσεις χωρίς να σε βλέπει και να μας πεις τις αντιδράσεις του;
Έχεις δυνατότητα καταγραφής σε κάποια κάμερα για να μας δείξεις τι γίνεται και πως συμπεριφέρεται;
 
Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στο χορό που είναι τα καναρίνι και εκανα κατι δουλειές μηπως τρόμαξε Γιατί το παρακολούθησα και το βράδυ και σήμερα και ηταν μια χαρά δεν ακουγόταν κατι.. Παντως θα παρακολουθώ και θα σας ενημερώσω
 
Πήγαινε πάλι το βράδυ την ώρα που κοιμούνται και προσπάθησε να ακούσεις τη θηλυκιά, αλλά και τα άλλα σου πουλάκια, χωρίς να τα ξυπνήσεις και πες μας αν ακούς κάτι.
 
Back
Top