Γενικά Αντίο αγαπημενε μου Antonio

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης evans
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

evans

PB Member
Εγγραφή
10 Φεβ 2013
Μηνύματα
958
Πόλη
Λαμία,Αθήνα
Μόλις τώρα γύρισα και βρήκα το αγαπημένο μου καναρινι νεκρό ξάπλα στο κλουβί του! Είμαι βαθιά λυπημένος! Δεν ξέρω τι έφταιγε το πρωί ήταν υγιεστατος και κελαηδουσε. Δεν ηταν επίθεση αρπακτικου ήταν σκεπασμενος να μην φαίνεται και δεν υπάρχουν πανω του σημάδια! Κοίταξα μήπως ήταν καρινα αλλα δεν έβγαλα άκρη! Θυμάμαι σαν χτες που 'ρθε στο σπίτι μου στο κλουβακι του ενα μικρό νεαρό καναρινακι! Αντίο μικρέ μου.
 
Αααχ κρίμα.. κι γω λυπάμαι πολύ... Πόσα χρόνια τον είχες; ☹
 
Τον είχα εναν χρόνο οταν ήρθε ηταν ενα μερικών μηνών καναρινακι.☹
Βαγγέλη μου μπορεί κάτι να τον τρόμαξε και να έφυγε... έτσι απλά.. είναι πολύ ευαίσθητα τα καναρινάκια μας... ☹ Λυπάμαι και πάλι. καλό του ταξίδι!
 
Και ετοιμαζόμουν να του φτιάξω μια μεγάλη κλούβα και να του βρω και νύφη ☹Λογικά μπορεί να πάρω κάποιο άλλο-α πουλιά μετά κατα προτίμηση κόκκινα καναρίνια που Ειναι η αδυναμία μου αλλά πάντα θα είναι μεσα στην καρδιά μου ο μικρός ενα κομμάτι μου...
 
Να έχεις δεθεί με κάτι και να σου φεύγει έτσι ξαφνικά! Λυπάμαι πολύ... ☹
 
Κρίμα για τον φιλαράκο σου... Μήπως είχατε μαζί με την καταιγίδα δυνατες βροντες;
Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα έναν νέο φίλο να του χαρίσεις την αγάπη σου!
 
Βαγγέλη, λυπάμαι πολύ!☹ κράτα καλά μέσα σου αυτό τον χρόνο με όσες εμπειρίες σου χάρισε.. Και να πάρεις άλλο, φίλεκαι ότι δεν πρόλαβες να κάνεις για εκείνον, κάνε τα στο επόμενο! Και μεγάλη κλούβα να φτιάξεις.. Και ζευγάρι να πάρεις.. Και να τα ζευγαρώσεις.. Και όταν με το καλό σκάσουν μυτούλα οι νεοσσοί,το πρώτο αρσενικό που θα αναγνωρίσεις να το ονομάσεις Αntonio, φίλε!👍
 
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια. Θα πρέπει να ψάξεις με προσοχή να βρεις τους λόγους που οδήγησαν το καναρίνι σου στον θάνατο. Θα σε βοηθήσει πολύ στο επόμενο καναρίνι.
 
Είμαι πολύ στεναχωρημενος, αλλά θα αρχίσω να ψάχνω για καινούργιο γιατί δεν μπορώ να βλέπω το κλουβί του άδειο, σκέφτομαι προς κόκκινα καναρίνια τώρα βέβαια ποτέ δεν θα τον ξεχάσω.
Τώρα ή τρόμαξε απο κεραυνό ή έπαθε κάποιου είδους εγκεφαλικό δεν υπάρχει κάποιο εξωτερικό σημάδι πάνω του.
 
Back
Top