Γενικά Αντίο μικρέ μου!

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MariosΧ
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MariosΧ

PB New Member
Εγγραφή
16 Ιουν 2015
Μηνύματα
62
Πόλη
Θεσσαλονίκη
χθες στις 10 μ. Μ ο μικρος μου εφυγε.
Περάσαμε μαζι ομορφες στηγμες και αυτές ειναι που μετράνε ευχομαι εκει πανω που θα είσα να πετας ελεύθερος. Είσουν παντα η μικρή μου αδυναμία. Το ξέρω σε ελεγα φοβιτσιαρη γιατι η Jessy ειναι πιο "δυνατή" αλλα εχθες μου απεδειξες το ποσο δυνατος εισουν στα αλήθεια. Το παλεψες, αντεξες για πολυ αλλα ο χρονος δεν ήταν στην διαθεση μας. Λιγο πριν συμβεί το μυραίο τα ποδια σου σε εγκατεληψαν δεν μπορουσες να σταθεις ορθιος, σε πηρα στην αγκαλια μου δεν ηξερα αν ηθελες να φυγεις να μην σε βλεπω να πονας αλλα βλεπεις δεν ειχες δυναμη ουτε να μου το δειξεις αυτο. Ξεψυχησες μες την αγκαλια μου... Να ήξερα μονο τη σε στερησε απο εμενα...ηταν αρρωστια;κρυολόγημα; Τι; Θελω να ξερεις πως θα μου λείψεις και πως δεν θα σε ξεχάσω ποτε!

Συγνώμη που δεν θα απαντησω στα μηνύματα σας αλλα ειμαι ψυχολογικά συντετριμμένος.
 

Συνημμένα

  • ομορφία μου.webp
    ομορφία μου.webp
    89,6 KB · Προβολές: 66
Μην στεναχωριέσαι Μάριε μου, θα πετάει ελεύθερο το καημένο τώρα.
Ηρέμησε σιγά-σιγά και φρόντισε το κοριτσάκι σου όσο μπορείς καλύτερα. Και μην βιαστείς να πάρεις άλλο αγοράκι. Να σιγουρευτείς ότι το θηλυκό σου είναι υγιές και πριν αγοράσεις να τα πούμε στο φόρουμ.
 
Αχ βρε Μάριε..όλα δυστυχώς πρέπει να τα περάσουμε στη ζωή μας,ένα είναι και αυτό. Μη στεναχωριεσαι. Έχεις τη Jessie που θα επουλωσει κάποιο πόνο.
Επειδή όμως ήταν στο ίδιο κλουβακι να την έχεις στο νου σου. Ίσως να την πήγαινες σε κτηνίατρο τα ελέγξει κουτσουλιες και την κατάσταση της;
 
@melagio80 καλα την βλεπω υπερκινητικη με την καλη ενοια όπως πάντα αλλα και ανησυχή βλεπεις καταλαβε οτι καποιος συμαντικος για αυτήν λείπει
 
Λυπαμαι πολυ... Τουλαχιστον δε βασανιζεται απο οτι ειχε πια.. Να θυμασαι μονο τις ομορφες στιγμες σας..
 
Λυπάμαι πολύ Μάριε. Δυστυχώς τα πουλιά κρύβουν την ασθένειά τους μέχρι να είναι ήδη πολύ αργά. ☹
 
Λυπάμαι πολύ... Αλήθεια.. όλοι έχουμε χάσει πουλάκια ή ζωάκια μας και πονάει πολύ.. Απλά να τον θυμάσαι με πολύ αγάπη και όλες τις όμορφες στιγμές που περάσατε μαζί.. και απλά την μικρή μην την μπαινοβγάζεις μέσα - έξω γιατί αυτό μπορεί να οφειλόταν στο ίσως κρυολόγημα του μικρού σου φίλου..

Καλό σου ταξίδι ομορφούλη... ☹
 
Back
Top