Ανταλλαγή Ανταλάσσω cockatiel με καναρίνι

Κατάσταση
Κλειστό.

steliosagk

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2009
Μηνύματα
103
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Λογω παραπονων των γονιων μου, για τη φασαρια που κανει το νέο μου γκρι αρσενικο cockatiel, ΙΣΩΣ χρειαστει να το ανταλλάξω με ενα καναρινι. Μη φανταστειτε οτι κανει παρα πολυ φασαρια, αλλά μενω σε πολυκατοικια και δε θα ηθελαν να μας κανουν παρατηρηση.

Σε αυτην την περιπτωση, υπαρχει καποιος που να ενδιαφερεται; Θα προτιμουσα το καναρινι να μην ειναι κοινο κιτρινο... ας πουμε ενα red mosaic ή οτι άλλο έχετε.

Ευχαριστω...
 
δεν ενδιαφερομαι, αλλα κριμα ειναι μολις χτες το πηρες και σημερα θες να το δοσεις, δωστου λιγο χρονο ακομα!
 
Δεν ειναι οτι θελω ρε συ Φραγκισκο... ισα ισα μου αρεσε παρα πολυ, το συμπαθησα απο την πρωτη στιγμη. Αλλά δε θελω να εχω ιστοριες με τους γειτονες.

Βεβαια θα δω πως παει... αν δε δημιουργει προβλημα, τοτε οκ! Ομως σε διαφορετικη περιπτωση πρεπει να το δωσω.
 
ναι αλλα αυτο υπρεπε να το γνωριζεις ομως απο πριν το αγορασεις.
 
ΣΩπα ρε φιλε τι παιχτηκε;γιατι ετσι; Τουλαχιστον δεν το εχεισ πολλες μερες και δε σε συνηθησε... Και αν το καναρινι κελαηδαει δυνατα;θα το δωσεις και αυτο ή θα αλλαξεις γειτονιά; Αν ο γειτονας εχει προβλημα... Με ολα θα σου δημιουργησει προβλημα...Ασε που τωρα σε λιγο θα αρχησει να εχει κρυο οποτε θα τον εχει μεσα... ας μην βγω και αλλο εκτος θέματος... Το αλλαζεις μονο με καναρινι ή και με αλλο πουλακι;
 
Δεν είναι τόσο θορυβώδη τα κοκατίλ. Μην βιάζεσαι να το δώσεις με την υποψία οτι ίσως κάποτε ένας γείτονας σας κάνει μιά παρατήρηση. Μπορεί και να μην γίνει ποτέ αυτό. Ε, και να γίνει δεν χάλασε και ο κόσμος. Αν ενοχλούνται τόσο πολύ οι γείτονες αργότερα τότε μπορείς να δοκιμάσεις να το δώσεις.
Αλλά μην παρατάτε τα "όπλα" τόσο εύκολα. Άλλωστε δεν αποκλείεται ένα καναρίνι να έχει πιο δυνατή φωνή, και να ακούγεται ακόμα περισσότερο.

Εκτός αν οι γονείς σου δεν το θέλουν για κάποιο λόγο, οπότε αλλάζει το πράγμα.
 
Ε λοιπον, με πεισατε... Δε θα το δωσω. Θα του δωσω αρκετο χρονο να δω τι θα κανει...
ασε που μολις διαβασα οτι νομικα δε μπορουν να μου κανουν τιποτα. Και στο κατω κατω, οταν αυτοι ανοιγουν μουσικες και κανουν φασαρια, εγω δε λεω τιποτα.
Λοιπον ζηταω συγνωμη, αλλά η αγγελια ακυρωνεται!
 
Μου φαινεται οτι μάλλον πρεπει να το δωσεις και οταν θα εισαι πραγματικα ετοιμος... Τοτε να αγορσεις κατι..
γιατι τώρα να σε πεισουμε τοσο ευκολα, με τρια μηνυματα...
Σκεψου οτι το εχεις 2 μερες και θελείς να το δωσεις... Με μια κραυγη παραπάνω τα ψιλοπαρατας... Νομιζω οτι αν συνεχησει να φωναζει θα αναγκαστεις να το δωσεις και τοτε θα εινια χειροτερα γιατι θα σε εχει συνηθησει καπως... Καλο θα εινια λοιπον να σκεφτεις αν μπορεις να κρατησεις τον παπαγαλο και να ειστε δυο αχωριστα φιλαρακια.. Αν μπορεις να του προσφερεις τη φροντιδα την αγαπη που θα ηθελε για αν ζησει μια ωραια ζωη.. Σ ειδα στα προηγουμενα ποστ πολυ ενθουσιασμενο.. Και χαρηκα, αλλα τωρα μου το χαλασες...
 
δεν αξιζει και το καναρινι κανει παραπανω θορυβο και τη ζορι τραβαει ο γειτονας... Μην δεινεις σημασια και εγω εχω τοσα στην γειτονια και δε μου λενε και αν μου πουν χ... Πουλακια ειναι σιγα κανε λιγο υπομονη..
 
οσο για το θορυβο ακου να σε πω... Επειδει εχω συκροτημα οσο αφορα με την φασαρια και σε ωρα που ειναι κοινη ησιχια ερχετε ο αστυνομικος και με ενα ντεσιμπελομετρο μετραει απο εξω τον ηχο που παραγεις... Τα πουλια οσο και να φωναζουνε δεν τα ποιανει οποτε μην μασας...
 
Με πεισατε μονο με 3 μηνυματα επειδη ουτε εγω θελω να το δωσω...

Σας ειπα ποιο ειναι το μοναδικο προβλημα.
Μιλησα ομως πριν λιγο και με εναν φιλο μου και μου ειπε οτι και το δικο του στην αρχη φωναζε αλλά τωρα εχει σταματησει.
Στην αγγελια δεν ειπα οτι το δινω... ειπα μονο πως ΑΝ συνεχιστει αυτη η κατασταση, τοτε θα το εδινα.
Λοιπον μετανιωσα που εβαλα την αγγελια και συνεχιζω να ασχολουμαι με τον... (πρεπει να του βγαλω ονομα)...
Ας μη συνεχισουμε αλλο τη συζητηση εδω λοιπον... Περιμενω συμβουλες σας στο θεμα που εχω ανοιξει απο χτες!
 
Το κοκατιλ αν εχει παρεα και περναει καλα τοτε σιγουρα θα φωναζει και ποσο μαλλον αν ειναι αρσενικο. Ειναι σαν να σας μιλαει(προσπαθει τουλαχιστον).

Ο μονος τροπος να μην φωναζουν οι παπαγαλοι ειναι να τον σκεπαζεις και να ηρεμει αλλα δεν νομιζω πως πηρες ενα παπαγαλο για να ξερεις οτι κρυβεται κατω απο την κουρτινα 1...

Για να αποφυγεις την φασαρια παρτου παιχνιδια, αφηνε τον ελευθερο, δινε του να τρωει ''γλυκα'' και σιγα σιγα παρτου ενα θηλυκο...
 
Καλησπερα...
Στελνω απλα για να ενημερωσω οτι η αγγελία δεν ισχύει πλέον διότι θα κρατήσω ο ίδιος το πουλι...

Ευχαριστω...
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top