Ανταλλαγή Ανταλασσω 2 αρσενικα πιγκουινακια με 2 θυληκα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Paschali
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Paschali

PB New Member
Εγγραφή
25 Μαρ 2013
Μηνύματα
13
Πόλη
Ξάνθη
search


Εχω στείλει στον alicendros ενα μνμ και περιμενω απάντηση. Όπως επισης έγραψα σε προηγούμενο μνμ οτι ειναι φετινά πουλιά και το κλασσικό χρώμα. Θα προσπαθήσω να το αλλάξω και στην αγγελία μ. Ευχαριστω

Οποίος ενδιαφέρεται για την ανταλλαγή παρακαλω ας μου στείλει μνμ και να του στειλω φωτο μέσω email. Τα πουλιά ειναι του 2014 και στο κλασσικό χρώμα της ράτσας.. Ευχαριστω!

Edit Stavros: Συγχώνευση τριών μηνυμάτων.
 
Δυστυχώς δε φαίνεται κάποια εικόνα στο μήνυμα σου... Ξαναπροσπαθησε.. :)
 
Οχι μονο δεν φαινεται η εικονα αλλα δεν δινεις και καμια πληροφορια για τα πουλια.
 
Ok σορυ ρε παιδιά μη βαράτε, ειναι φετινά java sparrow το κλασσικό χρώμα των java sparrow . Θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια φωτο απο το Ίντερνετ.

Μπορεί κάποιος να με βοηθηςει ανεβάσω φωτο;
 
θα προσπαθήσω να ανεβάσω μια φωτο απο το Ίντερνετ.
Όχι από το ίντερνετ. Κάποιος που ενδιαφέρεται για αυτά τα πουλιά, γνωρίζει πώς είναι. Αυτός που θέλει να μάθει, είναι πώς δείχνουν τα δικά σου πουλιά. Εάν δεν θέλεις να ασχοληθείς με την αγγελία σου, πες το μας σε παρακαλώ για να την διαγράψω.

Μπορεί κάποιος να με βοηθηςει ανεβάσω φωτο;
Στείλε προσωπικό μήνυμα σε κάποιο συντονιστή.
 
Μπορεις να με βοηθήσεις να ανεβάσω μια φωτο στην αγγελία μ;

Εαν νομιζεις πως θα με βοηθήσεις με το να διαγραφείς την αγγελία μ τι να πω, αντί να μ πεις τον τροπο μ λες να την διαγραψεις. Κ το πως ειναι τα δικά μ πουλιά πιστευω πως μπορω να μιλήσω με τον ενδιαφερόμενο κ εκει να του στειλω φωτο με email που μ ειναι ευκολότερο, απο οτι εδω. Για τον α η β λόγο δεν καταλαβαίνω αυτον τον τροπο upload φωτογραφίας.σε ευχαριστω!
 
Σου ζήτησα απλώς να επικοινωνήσεις με προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν. Έχουμε φτάσει στο δέκατο μήνυμα και δεν έχεις δώσει την παραμικρή πληροφορία για αυτό που προσφέρεις και περιμένεις να υπάρξει κάποιος που θα ενδιαφερθεί;

Δεν θα υπάρξει 11ο εκτός θέματος μήνυμα.
 
Back
Top