Ανταλλαγή Ανταλλάσσω αρσενικό λουγαροκάναρο με αρσενικό καρδερινοκάναρο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sakis276
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sakis276

PB Member
Εγγραφή
17 Οκτ 2008
Μηνύματα
115
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα σας! Ανταλλάσω το σκαθοκάναρο μου η αλλιως λουγαροκάναρο. Είναι αρσενικό 2 χρόνων και κελαηδάει σαν καρδερίνα μαζι με άλλες φωνές μπερδεμένες. Μ' ενδιαφέρει ανταλλαγή ή με αρσενικό καρδερινοκάναρο ή με 2 θηλυκά καναρίνια είτε λευκά, είτε αχάτες, είτε μωζαϊκά (κατά προτίμηση νεαρά σε ηλικία). Περιοχή Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ!
 

Συνημμένα

  • Σκαθοκαναρο.webp
    Σκαθοκαναρο.webp
    16,9 KB · Προβολές: 360
Πόσο ιδιαίτερο και όμορφο με αυτή την μάσκα του! Μήπως είναι υβρίδιο με καρδερίνα; Ρωτάω λόγω μάσκας που φαίνεται να έχει.. :)
 
Kαλησπερα σας.
-Γιαννη το ανταλλασω γιατι προτιμω να βρω 2 θυληκα καναρινια για να τα βαλω ζευγαρι (εχω πολλους γαμπρους). Το σκαθοκαναρο δεν ζευγαρωνει, ειναι ασπορο. Εγω περισσοτερο ειμαι των ζευγαριων και γενικα ολης της αναπαραγωγικης φασης. Οποτε και κατα κυριο λογο με ενδιαφερει περισσοτερο η ανταλλαγη με 2 θυληκα καναρινια και οχι με καρδερινοκαναρο. (απλα το καρδερινοκαναρο το εχω ας πουμε σαν καημο γιατι δεν ειχα ποτε μου) ενω σκαθοκαναρα φλωροκαναρα φανετοκαναρα ειχα αρκετα!
-Αλικη ειναι υβριδιο σκαθακι(λουγαρο) με καναρινι. Στην φωτο φαινεται καπως να κοκκινιζει στο προσωπο αλλα δεν κοκκινιζει. Ειναι κιτρινο απλα η φωτο το δειχνει ετσι!
 
Back
Top