Ανταλλαγή Ανταλλάσσω ζευγάρι Superb παπαγάλους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Tanja
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.
Δέν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Απλά θα ήθελα να είναι ήρεμο, ταισμένο στο χέρι και σε μικρή σχετικά ηλικία. Και θα ήταν καλό να είναι απο είδος που λέει λεξούλες.
 
Γεια σου. Τι ηλικίας ειναι οι παπαγάλοι σου και πόσον καιρό τους έχεις;

Καλημέρα, τον Μάϊο παρήγγειλαν οι γονείς μου απο Βόρεια Ελλάδα ένα ζευγάρι παπαγάλους Μόνκ. Και τελικά παρέλαβαν στην Κέρκυρα τα παπαγγαλάκια που βλέπετε. Οι γονείς μου είναι μεγάλης ηλικίας και δεν ήξεραν τα χαρακτηριστικά και τις διαφορές.
Εγώ τους έχω εδω και 1 εβδομάδα που μου τους έστειλαν Αθήνα, για να τους αλλάξω με ένα παπαγαλακί ήμερο. Γιατί κάνουν θόρυβο και είναι άγρια. Εγώ δεν έχω ούτε χρόνο ούτε την εμπειρία για να τα εξημερώσω.

Εδώ έμαθα οτι τελικά ειναι Superb/Barraband Parrots και οτι γενικα είναι μικρής ηλικίας. Φοράει μόνο το θηλυκό δαχτυλίδι που απο οτι καταφερα να δω γράφει SK 16 (και κατι αλλο) και το χρώμα του είναι πράσινο.
 
Απο τον τυπο απο την Καρδιτσα τα αγορασε;
Ελπιζω να τα παρει καποιος εμπειρος απο το φορουμ να τα φροντισει! Ειναι πολυ γλυκουλικα!
Θορυβο αν εννοεις το κραξιμο κανουν ολοι οι μετριοι και πανω παπαγαλοι, μονο οι μικροι τσιριζουν ! Καλο ειναι να γραψεις τι ακριβως ζητας, γιατι το μεγεθος αλλα κ η αξια ειναι σημαντικοι παραγοντες!
 
Ναι, δεν εχω εμπειρια απο παπαγαλους και δεν ξερω τους θορύβους 🙂 Ούτε τι να κανω για να με αφήσουν να τα πλησιάσω. Πηγα σημερα με μήλο.. αλλα δεν..

Απότι έχω δει και διαβάσει, μου αρέσει ο Μονκ, αλλα σημαντικο κριτηριο ειναι να ειναι ήρεμος και σε μικρή ηλικία
 
Ανταλλαγη νομιζω δυσκολο να βρεις, καλύτερα να τους πουλήσεις αφου δεν. Τους θες και μετα να ψαξεις για κατι αλλο! Μια αγγελια πωλησης κανε να δεις αν υπαρξει ενδιαφέρον
 
Back
Top