Ανταλλαγή Ανταλλάσσω θηλυκό cockatiel για θηλυκό cockatiel

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Chrisman
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Chrisman

PB New Member
Εγγραφή
30 Ιαν 2012
Μηνύματα
24
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα σας. Είναι η πρώτη φορά που γράφω στην ομάδα αν και είμαι μερικά χρόνια μέλος στη σελίδα. Επί την ευκαιρία να πω ότι έχω συνολικά 5 κοκατιλ, το ζευγάρι και τα "μικρά" τους (2 θηλυκά και ένα αρσενικό) που δεν είναι και τόσο μικρά πλέον.

Θέλω να ανταλλάξω ένα από τα 2 "μικρά" θηλυκά που έχω με ένα άλλο θηλυκό και να φτιάξω έτσι ένα δεύτερο ζευγάρι με το αρσενικό. Και τα 2 θηλυκά είναι γεννημένα αρχές Ιουνίου 2015, άγρια (αν και τρώνε σπόρους από το χέρι, απλά δεν κάθονται για χάδια) και οι χρωματισμοί τους είναι normal grey το ένα και whiteface το άλλο. Θα παραθέσω παρακάτω και φωτογραφίες τους.

Για ανταλλαγή ζητώ ένα θηλυκό οποιουδήποτε χρωματισμού (αν και θα προτιμούσα perle που τα λατρεύω 😉 ) και να είναι κοντά 2 ετών.

Η ανταλλαγή μπορεί να γίνει μόνο Αθήνα γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρηθούν τα πουλάκια με ταξίδια.
Ορίστε και μερικές φωτογραφίες με τα θηλυκά.

11120151122_132644.webp 22220160325_105311.webp 44420160115_170319.webp 55520160325_105227.webp

Νομίζω τα κάλυψα όλα. Όποιος ενδιαφέρεται ή έχει ερωτήσεις να κάνει μπορεί να αφήσει σχόλιο από κάτω ή να μου στείλει και μήνυμα.
 
Μέχρι να βρεθούν οι ενδιαφερόμενοι...
Αν θέλεις
Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα εδώ petbirds.gr/community/forums/Νέο-μέλος.5/
Επί την ευκαιρία να πω ότι έχω συνολικά 5 κοκατιλ, το ζευγάρι και τα "μικρά" τους (2 θηλυκά και ένα αρσενικό) που δεν είναι και τόσο μικρά πλέον.
Σύστησέ μας αν θέλεις τα όμορφα φιλαράκια σου εδώ https://community.petbirds.gr/forums/parrots/?prefix_id=90?prefix_id=24
 
Χρήστο δεν είναι του παρόντος αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την καθαριότητα που δεν υπάρχει. Βγάλε τα πουλιά απο το κλουβί και πλύνε το καλά με καυτό νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Κάγκελα, πάτωμα κλουβιού, πατήθρες, αξεσουάρ ότι υπάρχει και δεν υπάρχει. Έτσι ρισκάρεις να σου αρρωστήσουν ανα πάσα στιγμή.
 
Χρήστο δεν είναι του παρόντος αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την καθαριότητα που δεν υπάρχει. Βγάλε τα πουλιά απο το κλουβί και πλύνε το καλά με καυτό νερό και απορρυπαντικό πιάτων. Κάγκελα, πάτωμα κλουβιού, πατήθρες, αξεσουάρ ότι υπάρχει και δεν υπάρχει. Έτσι ρισκάρεις να σου αρρωστήσουν ανα πάσα στιγμή.
Έχεις δίκιο Φοίβο. Η φωτογραφία όμως δεν είναι τωρινή. Είναι από Ιανουάριο-Φεβρουάριο που λόγω εξεταστικής δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ με τα πουλάκια. Αν και ποτέ δεν τα πλένω με σαπούνι γιατί φοβάμαι, χρησιμοποιώ μηλόξυδο που είναι πολύ πιο ασφαλές για τον καθαρισμό.
Απλά είχα εύκαιρες τις φωτογραφίες και γι' αυτό τις ανέβασα. Αν είναι θα ανεβάσω και τωρινές αύριο-μεθαύριο! Έπραξες σωστά που έκανες την παρατήρηση.
 
... Αν και ποτέ δεν τα πλένω με σαπούνι γιατί φοβάμαι..
Nα μην το φοβάσαι. Το χρησιμοποιώ χρόνια κι αν είχα την παραμικρή αμφιφοβολία δεν θα στο πρότεινα. Θα τα ξεπλένεις όλα καλά με νερό και μετά να τα περνάς και μηλόξιδο ή απλό ξίδι ή και μαγειρική σόδα. Και ξανά ξέπλυμα. Τελοσπάντων ας σταματήσουμε το οφ τοπικ στην αγγελία. Βάλε καινούριες φωτογραφίες "τραβηχτικές". Γιατί αυτές δεν...😳:D
 
Καλημέρα σε όλους! Αν και με λίγη καθυστέρηση ορίστε μερικές καινούριες φωτογραφίες. Ελπίζω αυτές να είναι καλύτερες από τις προηγούμενες. Δεν μπορώ να πλησιάσω και πολύ γιατί είναι άγρια και απομακρύνονται από το κινητό.

1.webp20160505_185542.webp
 
Πουλάς θυλικο κοκατιλ;
Προς το παρόν ανταλλάσσω ένα από αυτά τα δύο θηλυκά για κάποιο άλλο θηλυκό για να φτιάξω καινούριο ζευγάρι. Σε περίπτωση που ανταλλάξω το ένα, το άλλο δεν έχω σκεφτεί αν θα το κρατήσω ή όχι. Μπορεί και να το πουλήσω μπορεί και όχι. Για το οτιδήποτε όμως θα ενημερώσω το φορουμ.
 
Ας παραμείνουμε στην ανταλλαγή που ξεκίνησε.
Για αγορές ή πωλήσεις υπάρχου άλλοι όροι στο petbirds ... Που κανείς δεν τους παραβιάζει.
 
Ισχύει ακόμα η αγγελία παιδιά. Τα πουλάκια τώρα έχουν κλείσει 1 έτους. Αν έχει κάποιος ένα θηλυκό (ανεξαρτήτου χρώματος, ούτε με νοιάζει αν είναι ήμερο ή άγριο) και θέλει να το ανταλλάξουμε ας επικοινωνήσει μαζί μου. Αρκεί να είναι πάνω από 1-1,5 έτους
 
Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν εδώ είναι τα καινούρια πουλάκια μου! Αντάλλαξα και τα 2 θηλυκά και πήρα ένα μικρούλι κοκατιλ 4-6 μηνών pearl το οποίο πρέπει να είναι αρσενικό γιατί κελαηδάει μελωδικά και μου φαίνεται ότι οι πέρλες σαν να φεύγουν σιγά σιγά.

3.webp4.webp

Και εδώ είναι ένα θηλυκό cinnamon pearl 1,5 έτους το οποίο είναι πραγματικά πανέμορφο. Έχει πανέμορφα χρώματα και λοφίο σε σχήμα στέμματος. Δεν κατάφερα να βγάλω καλύτερες φωτογραφίες. Δεν ήθελα να το ενοχλήσω κι άλλο.

5.webp6.webp7.webp

Τα έχω και τα 2 σε καραντίνα προσωρινά. Και δυστυχώς το δεύτερο το έχω σε μικρό κλουβάκι γιατί δεν έχω άλλο. Όλα τα υπόλοιπα τα έχω γεμάτα...
 
Back
Top