Ανταλλαγή Ανταλλαγή Ισπανικών Τιμπράντο στο Ηράκλειο Κρήτης

georgels

PB New Member
Εγγραφή
28 Ιουν 2011
Μηνύματα
105
Πόλη
Ηράκλειο
Γεια σας παιδιά! Χρόνια πολλά εύχομαι σε όλους.. Την άνοιξη αυτή θα βγάλω κάποιες γέννες απο ισπάνικα τιμπράντο τα οποία με πολύ αγάπη και προσοχή διατηρώ και προσέχω. Επειδή στο Ηράκλειο Κρήτης δεν είμαστε πολύ τιμπραντάδες θέλω να ξεκινήσω ένα δίκτυο ανταλλαγών. Έτσι σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να χαρίσω κάποια πουλάκια σε όποιον θέλει με σκοπό να έχουμε ένα "ανοιχτό λογαριασμό" μεταξύ μας.. Αν π.χ καποια στιγμή ξεμεινω απο καποιο πουλι να μου δωσει αυτος και τα λοιπα (4 πουλακια εχω ολα και ολα οπως καταλαβαινετε δεν ειναι και πολλά ειναι ομως τοσα οσα μπορω να διατηρώ δίνοντας τους την πλήρη προσοχή μου). Οποιος ενδιαφέρεται και μενει Ηρακλειο Κρήτης ας μου στειλει εδώ ή σε π. Μ για να μιλήσουμε! Ευχαριστώ πολύ! Με το καλο το 2017 ευχομαι!
 
Πολυ ομορφη η σκεψη σου :)
Ευχομαι να βρεις ενα καλο και σωστο ατομο και οσο γινεται ενεργο μελος του φορουμ μας!
Οταν λες να του δωσεις εννοεις απο τις γεννες που θα κανεις;
Καλη επιτυχια και ελπιζω να πετυχει "το γλυκο" :D
 
Οταν λες να του δωσεις εννοεις απο τις γεννες που θα κανεις;
Καλη επιτυχια και ελπιζω να πετυχει "το γλυκο" :D

Ευχαριστώ πολύ! Ναι είτε να του δώσω απο τις γέννες μου είτε γεννήτορες δεν έχω πρόβλημα... Ελπιζω και εγω να πετυχει το γλυκο. Γιατι θυμαμαι και εμενα που εψαχνα να καταπιαστω πριν 2 χρόνια και ειχα πελαγώσει γτ εδω στο Ηρακλειο δεν έβρισκα τιμπραντο πουθενα... Και επισης πιστευω οτι ειναι τοσο ωραια ασχολια (με ευθύνες αλλα και με συγκινήσεις) που ειναι αμαρτια να σε περιοριζουν τα λεφτα για να αποκτησεις ενα πουλακι οταν εγω τον μαιο αν ολα πανε καλα θα χω πανω απο 15 π.χ.. Ελπιζω να βρεθει καποιος! αν και θα δοκιμασω να "ακουστω" και σε αλλα σημεια του ιντερνετ μιας και ελαχιστοι ειναι αυτοι που εδω μεσα δεν εχουν καποιο πουλακι (εγω π.χ ο μαζοχας ειμαι απο το 2011 μελος αλλα πουλακι πηρα περσι.. Μεχρι τοτε διαβαζα!)
 
Να σου πω Γιώργο: αν κάποιος δεν εχει ή δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα να αγοράσει ενα πουλακι, τότε προφανώς δεν θα εχει και χρήματα να το πάει στον γιατρό αν χρειαστεί ή να του αγορασει το κατάλληλο κλουβι, τροφή κλπ, οποτε καλύτερα να μην του δοθεί πουλακι.
 
Να σου πω Γιώργο: αν κάποιος δεν εχει ή δεν μπορεί να διαθέσει τα χρήματα να αγοράσει ενα πουλακι, τότε προφανώς δεν θα εχει και χρήματα να το πάει στον γιατρό αν χρειαστεί ή να του αγορασει το κατάλληλο κλουβι, τροφή κλπ, οποτε καλύτερα να μην του δοθεί πουλακι.
και σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. το ιδιο ισχυει για ολα τα ζωα οπως τα σκυλια. Καποιος ζητα να του χαρισουν σκυλο με την αληθη δικαιολογια οτι δεν εχει χρηματα.. Ε και πως θα του κανεις τα εμβολια ή αν χρειαστει κτηνιατρο για κατι πιο σοβαρο.. Επισης εχω χαρισει πουλακι σε γνωστο μας και μετα απο καιρο ειδα το κλουβι που το χε και ηταν σε μαυρο χαλι.. Τον αναγκασα με το ζορι να ακολουθησει καποια βασικα βηματα για την σωστη φροντιδα και καθαριοτητα. Εγω πιο πολυ θελω να χαρισω πουλια με το σκεπτικο αν ξυπνησω κανενα πρωι και δω τα δικα μου ολα ανασκελα για καποιο λογο να μην τρεχω να ψαχνω να βρισκω παλι τιμπραντο. Γιατι οπως ειπα εδω ειμαστε λιγο πισω ακομα σε αυτη την εκτροφη. Θελω να δωσω μια αφορμη να αρχισουν και αλλοι να εκτρεφουν αυτο το ειδος με την προυποθεση παντα οτι θα εχουν ορεξη να μαθουν και να περιποιουνται τα πουλακια ειδαλλως δεν εχει και νοημα...η μιση απολαυση στα καναρινια ειναι η φροντιδα τους.. Αμα δεν το γουσταρεις αυτο ε καλυτερα να κατεβασεις απο το youtube τα κελαιδισματα τους να τα χεις καθε πρωι να παιζουν ξυπνητηρι!
 
αν π.χ καποια στιγμή ξεμεινω απο καποιο πουλι να μου δωσει αυτος και τα λοιπα
Εκτροφική τράπεζα λοιπόν... Δε μου μοιάζει άσχημη η ιδέα σου...
Το αντίθετο μάλιστα...
Είναι εκπληκτική... αλλά "δυσκολοεφαρμόσιμη".
εγω π.χ ο μαζοχας ειμαι απο το 2011 μελος αλλα πουλακι πηρα περσι.. Μεχρι τοτε διαβαζα!)
Είσαι μακράν ο πιο κερδισμένος... Ο καλύτερα εξελίξιμος και πιθανότατα αν ασχοληθείς με θέρμη να παρουσιαστείς και ως μακράν ο εκτροφικά καλύτερος.
 
Back
Top