Αγορά Ανταλλαγή κοκατίλ αρσενικού lutino cock

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nickgr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

nickgr

PB New Member
Εγγραφή
13 Σεπ 2008
Μηνύματα
38
Πόλη
Άλιμος
Ανταλλάζω αρσενικό κοκατίλ lutino cock με ζευγάρι καναρίνια.
 
Νικο η φωτογραφια που εχεις στο προφιλ σου ειναι αυτη του παπαγαλου που ανταλλασσεις;
 
οχι δεν ειναι αυτή η φωτογραφία του παπαγάλου που ανταλλάσω. Απλά για καποιο λόγο δεν κατάφερα να ανεβάσω την πραγματική φωτογραφία του παπαγάλου και έτσι έβαλα μία φωτογραφία που βρήκα στο ίντερνετ που του μοιάζει πολύ.
 
φωτογραφίες με το κοκατίλ έχουν ανέβει στο άλμπουμ του προφίλ μου.
 
φίλε νίκο το ανταλλάσω γιατί δεν μου μένει χρόνος να τον ''εκπαιδεύσω''. είναι μικρός σε ηλικία και δεν θέλω να πάει χαμένος.
 
Ε τοτε δικαιολογεισαι.
Δυστυχως εχω μονο ενα ζευγαρι και αυτο ειναι αρσενικο και θηλυκο απλα. Δηλαδη δεν ζευγαρωνουν καθολου. Δεν ξερω το γιατι.
Αν ειχα παντως το ζευγαρι που ζητας ευχαριστως να στον επερνα γιατι ειναι τρομερος. Θα εκανε αρκετη παρεα με τα δικα μου.
 
εγω εχω καναρινια ζευγαρι δικης μου εκτροφης και θα με ενδιεφερε να ανταλλαξουμε. Αν θελεις να σου πω και ρατσα. Να φορτωσω και φοτο αν σε ενδιαφερει βεβαια. Οσο για την μεταφορα εγω 21 Νοεμ. κατεβαινω για κατι δουλειες Αθηνα. Αν θελεις πες μου
 
αν δν ειχα παρει πριν 4 μερες τν δικο μ θα σ προτινα να ανταλαζαμε μαζι γιατι μενουμε κ διπλα μενω μπραχαμι συγνωμη, αμα θελεις σ δεινς τσαμπα ενα ζευγαρι αλα ενημεροσε μ γρηγορα πριν τα δοσω
 
Back
Top