Ανταλλαγή Ανταλλαγη για κοκατιλ

NIKOLAKHS

PB Member
Εγγραφή
3 Ιουλ 2008
Μηνύματα
252
Πόλη
Μεταμόρφωση
θα ηθελα πολυ καποιοσ που μπορει και θελει να μου δωσει ενα κοκατιλ και αυτο οχι για μενα αλλα για τον φιλο μου τον dim(μελοσ εδω) εγω εχω τωρα ενα ζευγαρι αλλα δεν μπορω να τα βαλω απο τωρα μαζι. Του εταξα το πρωτο απο τα πουλακια που θα βγουν αλλα του ειπα να τα υπολογιζει μετα τον φλεβαρη. Το μονο που μπορω να δωσω ειναι ενα καναρινι η καποια απο τα παπαγαλλακια μ . Θα εκτιμουσα πολυ οποιαδηποτε προσφορα η καποια συμβουλη ωστε να γεννησουν νωριτερα τα κοκατιλ μου:)
 
Η συμβουλη για να γεννησουνε τα κοκατιλ σου χωρις να κινδυνευσουνε τα ιδια ειναι να ειναι 1,5 ετους και πανω! 😉 Σε μικροτερη ηλικια κινδυνευουνε απο προβληματα δυστοκιας σε μεγαλυτερο βαθμο οπως και το να ειναι κακοι γονεις και να παρατανε τα αυγα η τα μικρα. Ολα στην ωρα τους, δεν υπαρχει λογος βιασυνης νομιζω αν θελεις να τα χαιρεσαι για χρονια!
 
φιλε φοιβο δν θελω εγω να τα χαιρομαι για χρονια αλλα ο φιλοσ μου. Εννοει πωσ η τοση βιασυνη ειναι για τον φιλο μου ποθ πολυ θα ηθελα να του εβρισκα ενα κοκατιλ
 
ρε Νικο εισαι απιστευτο παλικαρι... Δεν πιστευα οτι θα εφτανες σε τετειο σημειο...

οπως και να χει ομως.. ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΟΚΑΤΙΛ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ.. και αμα θελετε ειναι διατεθημενος να σας χαρησω 2 αρσενικους καναρους!
 
Back
Top