Γενικά Αντικατάσταση πόρτας τύπου γκιλοτίνα σε πόρτα με ελατήρια ανάδρασης

Σε ευχαριστώ Σταύρο. Δεν είναι κάποιο επώνυμο και δεν είμαι κοντά να βγάλω φωτογραφία. Λογικά όμως όλα θα παίρνουν τροποποίηση με κάποια μικρότερη η μεγαλύτερη επέμβαση. Θα το κοιτάξω και εγώ, αν δεν βρω άκρη θα στείλω φωτογραφία μήπως έχετε καμία ιδέα .
 
Βρήκα κάποια φωτογραφία δεν ξέρω αν βοηθάει καθόλου. Δεν είναι δική μου είναι από ανάρτηση άλλου σε φόρουμ αλλά τέτοιου τύπου πόρτα είναι. Αν έχει κανείς άποψη θα ήθελα να την ακούσω. Πάντως ισχύει ότι θα κάνω παραγγελία πόρτας και θα προσπαθήσω να την τοποθετήσω και θα αναφέρω στο φόρουμ το αποτέλεσμα της προσπάθειας, προβλήματα κλπ. Ευχαριστώ.
 

Συνημμένα

  • received_594739935391791.webp
    received_594739935391791.webp
    156,2 KB · Προβολές: 24
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Μπόρεσα και μείωσα το μέγεθος της εικόνας δικής μου φωτογραφίας, αλλά είναι του ίδιου τύπου όπως ανέφερα και παραπάνω.
 

Συνημμένα

  • IMG_20220804_075536.webp
    IMG_20220804_075536.webp
    41 KB · Προβολές: 15
Κώστα , εδώ και αρκετά χρόνια που μετράγαμε και το δίφραγκο, κάναμε πατέντες γι' αυτές τις πόρτες . Αφαιρούσαμε αυτή την ίδια , ισιώναμε τις κούρμπες και περνάγαμε ένα σχετικά δυνατό ελατήριο 3-4 πόντων στα πρώτα (1ο-2ο) σταθερά κάγκελα του κλουβιού. Μια προσοχή και κάποιες δοκιμές χρειάζονται , ώστε να κοπούν ΣΩΣΤΑ τα περισεύματα της πόρτας .
 
@mgerom Σήμερα νομίζω ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για όλους (εμένα σίγουρα) όποτε θα κάνω τους πειραματισμούς μου. Σε ευχαριστώ για την ιδέα τοποθέτησης της ίδιας πόρτας (βέβαια σήμερα βρίσκουμε και στο εμπόριο με τα ελατήρια) θα το κοιτάξω και αυτό για οικονομία ώστε να επενδύσω σε άλλο καναρινοτομέα!! 😉
 
Σε ευχαριστώ για την ιδέα τοποθέτησης της ίδιας πόρτας (βέβαια σήμερα βρίσκουμε και στο εμπόριο με τα ελατήρια) θα το κοιτάξω και αυτό για οικονομία ώστε να επενδύσω σε άλλο καναρινοτομέα!! 😉
Θα γίνει σχετικά εύκολα αν πιάνουν λιγάκι τα χέρια σου. Δεν χρειάζεται να κάνεις άλλη αγορά εκτός από το ελατήριο. Σφίξε τους αριστερούς οδηγούς για να γίνουν σαν μεντεσέδες, ίσιωσε σε ευθεία τους οδηγούς από δεξιά, βάλε το ελατήριο και τέλος.
 
Back
Top