Γενικά Αντικουνουπικό για καναρίνια

Γιάννης John

PB New Member
Εγγραφή
2 Οκτ 2022
Μηνύματα
34
Πόλη
Ελλάδα
Καλησπέρα σας μήπως γνωρίζετε κάποιο αντικουνουπικο για καναρίνια? Ευχαριστώ.
 
Πηγαινε σε καποιο μαγαζι με γεωργικα και παρε ενα. Απλα εχετο σε χρονοδιακοπτη
 
@Γιάννης John , συμφωνώ με τον @ΙΩΑΝΝΗΣ@. Είναι πολύ καλύτερη η σίτα από ένα αντικουνουπικο σπρέι ή ταμπλέτα που μπορεί να τα βλάψει. Η σιτρονελα λέγεται ότι βοηθά (δεν το έχω δοκιμάσει) κ δεν βλάπτει αλλά δύσκολο να βρεις ταμπλέτες σιτρονελας χωρίς καθόλου χημικά συστατικά. Βοηθάει κ η λάμπα που τα τραβάει κ καίγονται. Αλλά όλα αυτά είναι ημίμετρα, δεν τα ξεφορτώνεσαι με σιγουριά. Η σίτα κατά την γνώμη μου προσφέρει με διαφορά την καλύτερη προστασία. Κ να μην έχουμε λιμνάζοντα νερά δίπλα στα κλουβιά, πχ σε πιατάκια στις γλάστρες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Βοηθάει κ η λάμπα που τα τραβάει κ καίγονται.
Έχω έναν προβληματισμό που θα ήθελα να θέσω....η λάμπα βοηθά κυρίως όταν ο χώρος είναι εξωτερικός και είναι σε σχετική απόσταση από το κλουβί. Αν βάλουμε λάμπα σε εσωτερικό χώρο και δεν υπάρχει σήτα στα παράθυρα / πόρτες, τότε η λάμπα προσελκύει τα κουνούπια μέσα στον εσωτερικό χώρο.
 
@ianos δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια λάμπα. Εγώ την έχω εσωτερικά κοντά στο κομοδίνο μου κ κατά καιρούς την καθαρίζω. Το κλουβί του Σοφοκλή είναι μακριά κ ούτε που του φαίνεται το ελάχιστο φως που εκπέμπει. Οι πόρτες όμως της μπαλκονόπορτας είναι πάντα κλειστές. Εγώ πάντως βλέπω ότι κάνει μια κάποια δουλειά. Το καλοκαίρι σίγουρα με είχαν τσιμπήσει λιγότερα.
 
Back
Top