Φάρμακα Αντιπαρασιτικά σπρέι και σκόνες για πτηνά

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης PRO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

PRO

PB Member
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλημερα σε ολους τους φιλους και φιλες του φορουμ! Ανοιγω αυτην την θεματικη ενοτητα για να καταγραφουν ολα-κατα το δυνατον-τα αντιπαρασιτικα σπρευ και σκονες να συγκριθει η αποτελεσματικοτητα τους, να αναφερθει η τιμη τους και ο τροπος χρησης τους(δοσολογια). Θα περιμενω την αμεση ανταποκριση σας.

bogena birdspray
150 ml
ψεκαζουμε το πουλι τη φωλια κτλ

ειναι δραστικο για 14 ημερες εφοσον το πουλι δεν κανει μπανιο...

και εγώ το bogena birdspray χρησιμοποιώ. Ειναι αρκετά αποτελεσματικό. Τιμή 7,90

• Like
Αντιδράσεις: PRO
Φετος χρησιμοποιησα την σκονη PINEX της TAFARM. Βεβαια προληπτικα το εβαλα και στα πουλια και στα κρυφα σημεια των κλουβιων οποτε δεν ξερω αν ειναι αποτελεσματικο αλλα τα πουλια δεν το ηθελαν καθολου πανω τους. απο τοτε τους βαζω σκορδονερο για μπανακι. Επισης εχω και ενα σπρει της ΛΥΔΙΑ με ωραια μυρωδια και οπως γραφει στο δοχειο ειναι ακυνδυνο οπου και να πεσει εκτος απο τους νεοσους. Επειδη ομως δεν ειχα κρουσμα μεχρι τωρα δεν μπορω να κρινω την αποτελεσματικοτητα τους.

• Like
Εγώ έμαθα να χρησιμοποιώ το Chevi-tren.
Εδώ και ένα χρόνο που το δουλεύω δεν έχω δεί κάν πως είναι η ψείρα.
Βέβαια φτιάχνω 350 ml νερό με την ανάλογη δοσολογία που προτείνει η εταιρεία.Ψεκάζω 2 φορές το μήνα. Η εταιρεία προτείνει μία φορά αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα.
Επίσης στην περσινή αναπαραγωγική περίοδο έπλυνα τις φωλιές μαζί με τις τσόχες πριν τις τοποθετήσω με λίγο πιο ελαφριά δοσολογία. Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικό.

Επίσης για να θυμούντε οι παλαιότεροι και να μαθαίνουμε εμείς οι νεότεροι... https://community.petbirds.gr/threads/Φάρμακα-κατά-των-εξωπαρασίτων.140/

• Like
Back