Ασθένειες Ανωμαλος υπνος budgie

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ekt
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ekt

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2014
Μηνύματα
1.795
Πόλη
Αθήνα
Οταν ειμαστε εξω μαζι ειναι μια χαρα, κελαηδαει, παιζει, χαιδευεται.. Οταν τον βαζω στο κλουβι ομως κανει σαν να μελανχολει! Χωνεται μεσα στους σπορους της ταιστρας, καθεται στη σχαρα, ξαπλωνει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, κοιμαται, ακομα και πλαγιαζει κατω! Οταν ανοιγω το πορτακι για να βγει ξαναζωντανευει παλι.. Τι συμβαινει, ανησυχω πολυ ☹
 
Ισως θελει να τραβηξει την προσοχη σου...

Αυτο το θεμα δεν ειναι συνεχεια καποιου αλλου που ειχες πει οτι κοιμαται στην ταιστρα; Δεν θα ηταν καλυτερα να το συνεχιζες εκει για να μπορουσαν να δουν και την προηγουμενη συμπεριφορα; Απο το να ανοιγεις συνεχεια θεματα; Για να μπορουν να σε βοηθησουν οι αλλοι εννοω..

Μην αγχονεσαι τοσο! Το παραμικρο που βλεπεισ το θεωρεις συμπτωμα ασθενειας. Εκτος και αν θες να σου πουν πως ειναι αρρωστο..

Με ολη μου την αγαπη εεε :)
 
Έχω δει κι εγώ παρόμοιες συμπεριφορές σε πουλάκια που έχουν στενή επαφή με τον άνθρωπο. Ότι κοιμάται ανάσκελα, ξαπλωμένο κτλ δείχνει μια απόλυτη ασφάλεια όχι ένδειξη ασθένειας.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Ekt
Σας ευχαριστω κοριτσια! Αριαδνη εχεις δικιο.. Ειμαι οντως υπερβολικα αγχώδης, φετος πηρα για 1η φορα παπαγαλο, και τον λατρευω ειμαστε συνεχεια μαζι και γενικα μου φαινεται πολυ αλλόκοτη η συμπεριφορα του σε σχεση δηλαδη με αυτο που ειχα συνηθισει τοσα χρονια παρατηρωντας τις διαφορες συμπεριφορες καναρινιων 😛 Εσεις τι μου προτεινετε να κανω; Να τον βγαζω παλι εξω οταν τα κανει αυτα ή να τον αφηνω στο κλουβι;
 
Το βράδυ πως κοιμάται; Και πόσες ώρες κοιμάται; Πρέπει να κοιμάται από δύση ως ανατολή σύμφωνα με κάθε εποχή του χρόνου.
 
Ναι Μαρια το γραψα Ανδριανη στην αρχη 😀 μυωπια 😛
Το βραδι κοιμαται κανονικα πανω στο κλαδι, περιπου 8-9 ωρες.. Μετα το μεσημερι παιρνει παλι καναν υπνακο, αλλα για μερικα λεπτα μονο..
 
😀 ε τι να τον κανω εναν παπαγαλο τον εχω 😛
Ακολουθουμε το παραδειγμα της κλασσικης ελληνιδας μανας λοιπον 🙂
 
Back
Top