Αναπαραγωγή Αν βάλω το ζευγάρι τώρα μαζί θα έχω αποτελέσματα;

Μιχάλη δεν είμαι βέβαιος για το ερώτημα που θέτεις...
Με άλλα λόγια: αν έχεις το ζευγάρι σου μαζί από την αρχή του χρόνου, αν αυτό θα επηρεάσει το τελικό αποτέλεσμα θετικά;
Πού θα το έχεις το ζευγάρι σου; Στο ίδιο κλουβί;
Τα κατέχεις ήδη τα δύο πουλιά;
Θα έλεγα να προσπαθήσεις να συντάξεις την ερώτηση που σε απασχολεί, ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένη και να μας δώσεις περισσότερα στοιχεία σχετικά, ώστε να σου απαντήσουμε κι εμείς με ακρίβεια σε αυτό που σε απασχολεί.
 
τα εχω σε ζευγαρωστρα. Τα πουλια μαζευουν χαρτια το αρσενικο ταιζει το θυληκο απο το χωρισμα τα εβαλα μαζι το αρσενικο κυνηγουσε το θυληκο. Τοθυληκο ενιωθε ενοχλημενο
 
Εγώ προσωπικά δεν θα τα έβαζα από τώρα, η καλύτερη εποχή είναι ο Μάρτιος λίγο πριν λίγο μετά δε πειράζει τώρα άρχισε σιγά σιγα να ετοιμάζεις διατροφικά το ζευγάρι σού. Αν ξεκινήσεις τώρα το πιθανότερο είναι να έρθει ποιο γρήγορα σε πυρομα το θηλυκό και να έχεις ασπορα αυγά γιατί δεν θα είναι έτοιμο το αρσενικό η το αντίθετο και να έχεις μάχες οταν το αρσενικό θα κυνηγά το θηλυκό ενώ εκείνο δεν θα είναι έτοιμο. Αυτήν την εποχή για να βάλει κάποιος ζευγάρια πρέπει να έχει θέρμανση, ειδικό χρονοδιακοπτη προσομοίωσης ημέρας νύχτας για της ώρες φωτός, απλός χρονοδιακοπτης δεν κάνει, και ένα βασικό λόγο για να το κάνει αυτό όπως το κέρδος από τους απογόνους, δηλαδη πουλιά που γεννάνε ασταμάτητα μέχρι την πτερορια για μεγαλύτερο κέρδος.

τα εχω σε ζευγαρωστρα. Τα πουλια μαζευουν χαρτια το αρσενικο ταιζει το θυληκο απο το χωρισμα τα εβαλα μαζι το αρσενικο κυνηγουσε το θυληκο. Τοθυληκο ενιωθε ενοχλημενο
Έγραφα την ώρα που έγραφες καί εσύ αλλά νομίζω ότι σε κάλυψα για το λόγο που κυνηγά το αρσενικό το θηλυκό
 
να το αφησω για αργοτερα γιατι τα εχω εξω τα πουλια
Η δική μου πρόταση θέλει να χωρίζεις το αρσενικό με το θηλυκό σε δύο διαφορετικά κλουβιά και να περιμένεις να περάσει ο χειμώνας.
Ακόμη και υποθετικά αν το θηλυκό ξεκινήσει να φτιάχνει φωλιά και γεννήσει αυγά είναι σχεδόν απόλυτα βέβαιο πως αυτά δεν θα είναι γονιμοποιημένα μια και το αρσενικό δεν υπάρχει περίπτωση να είναι έτοιμο και η προσπάθεια θα πάει χαμένη.
Αν μάλιστα ακολουθήσει και δεύτερη γέννα αυγών τότε θα χάσεις όλη την αναπαραγωγική περίοδο.
Άσε που μια γέννα με πουλιά έξω το χειμώνα εκθέτει απόλυτα τις ζωές των γεννητόρων.
 
Οπότε, κάνε αυτά που σου λέει ο Νίκος και ο Γιάννης πιο πάνω. Τα χωρίζεις σε διαφορετικά κλουβιά, χωρίς καμία οπτική επαφή μεταξύ τους και περιμένεις να αρχίσεις διατροφική προετοιμασία κατά τα μέσα Φεβρουαρίου ή και λίγο αργότερα.
 
Back
Top