Eirinimar
PB New Member
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Σε περίπτωση που χρειαστούμε κτηνίατρο την Κυριακή τι μπορούμε να κάνουμε; Από ότι έχω ψάξει δε λειτουργεί κανείς Κυριακή.
Ανθρωπο-γιατρο..χμμμμ ελάχιστοι άρα κάνουμε το σταυρό μας να μη χρειαστούμε
Όταν έχουμε ήδη έναν κτηνίατρο που παρακολουθεί τα πουλιά μας, φροντίζουμε από την αρχή να έχουμε το κινητό του τηλέφωνό για να μπορούμε να επικοινωνούμε εκτάκτως μαζί του. Αν μας τύχει κάτι την Κυριακή, επικοινωνούμε μαζί του, του περιγράφουμε την κατάσταση και τότε ο ίδιος θα μας δώσει τις πρώτες βοήθειες και θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια.Σε περίπτωση που χρειαστούμε κτηνίατρο την Κυριακή τι μπορούμε να κάνουμε; Από ότι έχω ψάξει δε λειτουργεί κανείς Κυριακή.
Το να έχουμε ήδη έναν κτηνίατρο ο οποίος παρακολουθεί τα πουλιά, άρα να έχουμε και το κινητό του (κάτι που για εμένα συνεπάγεται), είναι το Α και το Ω...Όταν έχουμε ήδη έναν κτηνίατρο που παρακολουθεί τα πουλιά μας, φροντίζουμε από την αρχή να έχουμε το κινητό του τηλέφωνό για να μπορούμε να επικοινωνούμε εκτάκτως μαζί του. Αν μας τύχει κάτι την Κυριακή, επικοινωνούμε μαζί του, του περιγράφουμε την κατάσταση και τότε ο ίδιος θα μας δώσει τις πρώτες βοήθειες και θα μας πει τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια.
Αν δεν έχουμε ήδη έναν κτηνίατρο, καλό θα είναι να βρούμε από τώρα κάποιον για να μην τρέχουμε σαν τρελοί όταν προκύψει πρόβλημα.
*Πέραν του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν τόσοι κτηνίατροι ειδικευμένοι στα πτηνά όσοι είναι οι κτηνίατροι των μικρών ζώων γενικά, **τα πράγματα δεν είναι δα και τόσο πολύπλοκα. Κάντε για τα πουλιά ότι θα κάνατε και για τον σκύλο σας εάν πάθαινε κάτι την Κυριακή.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας