Γενικά Απέκτησα και εγώ lovebirds

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Dinita
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Dinita

PB Member
Εγγραφή
6 Μαρ 2008
Μηνύματα
188
Πόλη
Αθήνα
Απέκτησα και εγώ Lovebirds! Επίσης ένα καινούριο μπάτζι! Μου τα έφεραν χθες το βράδυ ο άνδρας μου και τα παιδιά στο σπίτι. Ετσι, η οικογένεια μεγάλωσε κι άλλο! Είμαι πολύ χαρούμενη και έσπευσα να πληροφορηθώ για τα Lovebirds μέσω του φόρουμ και βρήκα πολύτιμες πληροφορίες. Σας ευχαριστώ όλους!
 
Μπράβο Ντίνα, να σας ζήσουν! Ελπίζω να βρείς χρησιμες πληροφορίες για τα νέα μέλη της οικογένειας! Και φυσικά περιμένουμε φωτογραφίες στο αντιστοιχο φόρουμ για να τα γνωρίσουμε!

Τι ονόματα τους δώσατε;
 
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! 🙂 Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Διάβασα ήδη πολλά από τα άρθρα, μάλιστα πρότεινες κι εσύ ένα πολύ χρήσιμο λινκ, σχετικά με τα agapornis. Είναι πολύ τρυφερά πουλάκια και με αστεία φατσούλα. Νομίζω ότι έχουν σοκαριστεί αρκετά ☹ με την αλλαγή και δεν "μιλάνε" ούτε φωνάζουν καθόλου. Εξερευνούν το κλουβί και το έχουν ρίξει στο φαγητό... Λέγονται Puccini και Ροκάκι... ακούμε κλασσική μουσική αλλά και ροκ στο σπίτι μας, όπως καταλαβαίνεις. (Εχω δύο έφηβες κόρες που ακούνε ροκ όλη μέρα, ευτυχώς έχουν καλό γούστο...) Το καινούριο μπάτζι λέγεται Μπέτυ, κατά το σίριαλ "Μπέτυ, η πιο όμορφη άσχημη" ή κάτι τέτοιο. Το μπάτζι προσαρμόστηκε αμέσως και κελαηδάει και τρώει μία χαρά!
Από χθες εφάρμοσα το σκόρδο στο νερό αλλά και για ψέκασμα. Το διάβασα εδώ στό φόρουμ και μου φάνηκε πολύ χρήσιμο. Μυρίζει λίγο σκορδίλα το μπαλκόνι, αλλά είναι μία καλή και οικολογική λύση. Πάντως, το σκορδόνερο νομίζω ότι τους άνοιξε η όρεξη, δεν προλαβαίνω να βάζω φαγητό στις ταϊστρες!
Μόλις μπορέσω θα βάλω φωτογραφίες από τα αγαπημένα μου πουλάκια!
Καλή μέρα!
 
Back
Top