Απαραίτητο για όλα τα πουλια δείτε

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης nivogr
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Ρόδος
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
ελπίζω να σας αρέσει:D

Πραγματικά καταπληκτικό βίντεο! Δισεύρετες όμως τέτοιου είδους μπανιέρες στα πετ σόπ! Και φαίνονται πραγματικά χρήσιμες, ειδικά όταν τα καναρίνα μου που λατρεύουν το μπάνιο πιτσιλίζουν όλο τον τόπο ολόγυρα!

πολυ καλο. Παληα ειχα ενα καναρινι που το ονομασα παπια. εκανε βοθτια απο 10 εκ μακρυα προτου ακομη βαλω τη μπανιερα στη θεση της, και δεν εβγαινε απο μεσα αν δεν επερνα τη μπανιερα. Πραγματικα το αγαπανε το μπανιο

Georgina :) κυκλοφορουν στην αγορα τετοιες μπανιερες <κλειστου τυπου> στα μεγαλα πετ σοπ
Αθηνα κεντρο και στην Γλυφαδα αν σ΄ενδιαφερει να σου πω που (εχω αγορασει εδω και 2 χρονια)
(δεν ξερω αν κανει ν΄αναφερω ονομα...)
Τα δικα μου κανουν <βουτιες> χωρις να πιτσιλανε...

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
μπανακι μανακι

Και εγώ τις κλειστού τύπου χρησιμοποιώ, είναι πολύ χρήσιμες.
Ευχαριστώ για τα youtubes Δημήτρη.

προσωπικές στιγμές ενός "καρδερινοκαναρου"

Πολύ καλό. Όντως έχουν πολύ γέλιο όταν κάνουν μπάνιο.
Εγώ πρόσφατα πήρα τέτοιες μπανιέρες και πραγματικά είναι πολύ καλές

Πολύ καλό. Όντως έχουν πολύ γέλιο όταν κάνουν μπάνιο.
Εγώ πρόσφατα πήρα τέτοιες μπανιέρες και πραγματικά είναι πολύ καλές

Στέφανε κουμπώνουν σωστά στις θέσεις που είναι για τις ζευγαρώστρες του κλουβιού (εμένα είναι μια πορτούλα στα πλαϊνά του κλουβιού) ή χρειάζεται καμιά πατέντα;

Δεν χρειάζεται κάτι και στην πόρτα του κλουβιού μπορεί να μπει αν το κλουβί δεν έχει πόρτα για εξωτερική φωλιά

Στίς συρόμενες πόρτες έχουν πρόβλημα.
Οσες ανοίγουν με ελατήριο είναι Ο. Κ.

Πονηρούλη, είσαι και μαρτυριάρης!

Back