Γενικά Απεβίωσε το αρσενικό μου μπάτζι

σωκρατης 93

PB New Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2009
Μηνύματα
56
Πόλη
Αθήνα
ο λακης πεθανε χθες 3-10-09 απο αγνωστη αιτια. Γυριζοντας σπιτι μου ειδα το φιλο μου να εχει παραλυσει. αμεσως τον πηρα στα χερια μου οπου και κατα πασα πιθανοτητα επαθε ανακοπη, καθως εχασε την αναπνοη του. σαν απο θαυμααρχισε να κουνιεται αλλα παρεμεινε με πληρη αδυναμιια μεχρι και που πεθανε. ηταν ζευγαρακι με ενα αλλο μπατζι. τι να κανω; να παρω καινουριο αρσενικο; Ειμαι σκασμενος. ηταν το πρωτο μου πουλακι το οποιο εξημερωσα με κοπο και περνουσε πολλη ωρα εξω απο το κλουβι☹
 
Σωκρατη καταρχας να σου πω πως λυπαμαι για το μικρο.
Καλο θα ηταν αν θα παρεις αλλο οπως λες να μην το βαλεις με το παλιο σου-καραντινα-αλλα για να δεις κ ολας πως παει η υγεια του ηδη υπαρχον.
Μια επισκεψη και στον κτηνιατρο δεν θα εκανε κακο!
 
Γιάννη λυπάμαι πολύ που χάθηκε ο λάκης! Μπορεί να κτύπησε καθώς πετούσε και να ήταν το αποτέλεσμα αυτό που είδες; Εύχομαι να είναι καλά ο σωκράτης & το άλλο Budgie! Θα δεις αν του λείπει, θα καταλάβεις αν έχει ανάγκη την παρέα και ανάλογα θα αποφασίσεις!
 
πολυ κριμα..☹
για τη θηλυκια θα σου ελεγα να μην παρεισ αμεσωσ πουλακι γιατι κατα πασα πιθανοτητα δε θα το δεχτει ακομα. Οι παπαγαλοι δενονται με τα ταιρια τουσ και εχουν την αναγκη να τα πενθησουν. Αφιερωνεσ τησ περισσοτερο χρονο τωρα που εμεινε μοναχουλα.. Θα το καταλαβεισ απο τη συμπεριφορα τησ λογικα αλλα πιστευω μετα απο ενα διαστημα 2-3μηνων θα ηταν καλο να τησ παρεισ παρεουλα:)
 
Back
Top