Γενικά Απεκτησα δυο νεα καναρινια και ζητω πληροφοριες

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης layannix
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

layannix

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2009
Μηνύματα
2
Πόλη
Αθήνα
Καλημερα και καλως σας βρηκα

Μολις μου εφεραν 2 αρσενικα καναρινια και πρεπει μεχρι να γυρισω σπιτι το βραδακι να μαθω με τη βοηθεια σας τι πρεπει να κανω και να παρω. Δεν εχω ουτε κλουβια ουτε τιποτε αλλο. Ειμαι σιγουρος οτι μεσα στο φορουμ υπαρχουν απαντησεις αλλα επειδη ειμαι στη δουλεια δεν μπορω να σερφαρω... Επισης αν ξερετε καποια μαγαζι κοντα στο Χαλανδρι γιατι στα μεγαλα πετ σοπ τους λειπει η εξειδικευση (και σκυλια και ψαρια και πουλια τι να πρωτοξερουν)
Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων για τη βοηθεια σας.
 
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Να σου ζησουν τα νεα σου φιλαράκια!
Μερικές γρηγορες συμβουλες: Αφου ειναι αρσενικά χρειαζονται ατομικά κλουβια. Οποτε ή τους παίρνεις ενα διόροφο κλουβι ή ατομικα άνετα κλουβιά διαστάσεων τουλάχιστον 40Χ40χ30. Αγοράζεις συσκευασμένη τροφή για καναρινια, σουπιοκόκκαλο και άμμο-γκριτ. Πάτηθρες 2 για καθε κλουβί,4 αυγοθήκες, ποτίστρες, μπανιέρες,όχι παιχνίδια όχι κουνιες, οχι παστέλια.

Αυτα εν συντομία. Οταν επιστρέψεις σπίτι μελέτησε τα αρθρα της άρχικης σελιδας και θα βρεις ακομα περισσοτερες και χρησιμες πληροφορίες!
 
Καλησπερα και απο εμενα! Οτι σου εχουν πει και οι υπολοιποι πιο πανω ειναι πολυ σωστα! Ξεκινας με αυτα τα χρησιμοποιεις και ακομα πιο σημαντικο να παρατηρεις τα ζωντανα σου, για να καταλαβαινεις και στην πορεια τις αντιδρασεις τους... Τωρα αν θελεις να επισκεπτεις καποιο μαγαζι, κοντα στο Χαλανδρι υπαρχει η Ζωοφιλια! Μπορεις να κανεις και τις αγορες σου και επισης επειδη γνωριζω τα παιδια θα σε βοηθησουν σε οποιαδηποτε απορια εχεις! Καλη αρχη και να σου ζησουν τα νεα μελη!
 
Σαs ευχαριστω και παλι για τιs συμβουλεσ και τισ πληροφοριεσ μια ερωτηση μονο για τη gorgina οταν λεσ 4 αυγοθηκεσ ειναι 4 για καθε κλουβι; και τι χρειαζονται τοσεσ?
 
4 συνολικα!2 για καθε κλουβι..στη μια θα τους εχεις μονιμα τα οστρακα(grit) που βοηθουν στην πεψη της τροφης και στην αλλη θα βαζεις αυγο ή αυγοτροφη(οχι μονιμα αυτα), φρουτα κ λαχανικα...
 
Back
Top