Γενικά Απογευμα στον παιδοτοπο

Argyrissym

PB New Member
Εγγραφή
3 Μαρ 2015
Μηνύματα
64
Πόλη
Βόλος
Σημερα ειχαμε την πρωτη μας μερα στον παιδοτοπο και αρχισαμε να τρωμε σπορακια. Εδω εχουμε ενα θεμα ειμαστε περιπου 1μιση μηνων στους 2 δεν τρωνε σπορια;. ενα αλλο θεμα ειναι το τι θα κανω με τους γονεις που οσοι θυμουντε ειναι αγρια και μολις φωναζουν αναστατωνοντε τα μικρα και τα 2 μεγαλα πετανε αν σκεπασω τους γονεις ειναι ολα οκ και δεν τους ακουνε. Καμμια ιδεα;

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
οριστε και ενα βιντεακι
 

Συνημμένα

  • DSC_7536.webp
    DSC_7536.webp
    12,5 KB · Προβολές: 105
  • DSC_7540.webp
    DSC_7540.webp
    14,1 KB · Προβολές: 78
  • DSC_7541.webp
    DSC_7541.webp
    10,6 KB · Προβολές: 84
  • DSC_7544.webp
    DSC_7544.webp
    10,5 KB · Προβολές: 87
  • DSC_7545.webp
    DSC_7545.webp
    8,7 KB · Προβολές: 80
  • DSC_7555.webp
    DSC_7555.webp
    11,5 KB · Προβολές: 81
Τέλεια φτου φτου φτου να σας ζήσουν!
Τα μωρά ζουν και ταίζονται ακόμα από τους γονείς να υποθέσω; Γι αυτό ρωτάς;
 
Τα ταιζουν οι γονεις αλλα όχι καλα. Τα ποιο μεγαλα τρώνε από τα σπόρια που πετάνε κάτω οι γονεις και σήμερα η μεγάλη η beauty ηταν στην ταιστρα
 
Αν δεν τα ταίζουν καλά, να σπάζεις εσύ ελαφρά τα σπόρια για να ανοίγουν πιο εύκολα, να ξεκινήσουν να τρώνε μόνα τους και να τους βάζεις επίσης αυγό ή αυγοτροφή και μήλο να τρέφονται.
Όταν τα έχεις έξω, αναγκαστικά ίσως πρέπει να σκεπάζεις για λίγο τους γονείς για να μην τα τρομάζουν. Εκτός και δεν κατάλαβα ακριβώς τον προβληματισμό σου.
 
Ευχαριστω πολυ

Σωστα το καταλάβεις Μαρια και με νερό να τα δίνω εγώ βάζοντας το κεφάλι τους στο νέρο ελαφρά;
 
Μπορείς να τους δίνεις με ένα σταγονόμετρο τώρα στην αρχή νεράκι ή με μια σύριγγα χωρίς την βελόνα ή σε ένα πολύ-πολύ ρηχό πιατάκι (μην έχουμε τίποτα ατυχήματα).
Τα σποράκια θα τα βάλεις ανάμεσα σε χαρτί κουζίνας και θα ρολάρεις ένα μπουκάλι με πίεση από πάνω τους, θα σπάσουν λιγάκι για να ανοίγονται ευκολότερα από τα μικρά.
 
  • Like
Αντιδράσεις: vickyl
Ευχαριστω πολύ Μαρια. Αν κ τώρα τα βλέπω να τρώνε απ το κλουβί κάτω. Ολα γρηγορά τα κανουν δεν προλαβαινοντε χεχε
 
Χα χα πρόωρη ανάπτυξη έχουν 🙂
Όμως πρόσεξε το κάτω, γιατί κάτω υπάρχουν και κουτσουλιές κι αυτά ακόμα δεν έχουν αναπτύξει ισχυρή ανοσία. Οι γονείς μπορεί να έχουν παθογόνα, ποτέ δεν ξέρεις.
 
Είναι πολύ γλυκούλια, να σου ζήσουν!
Μοιάζουν λίγο με Love Birds ή ειναι ιδέα μου; Μηπως εχουν συγγένεια;
 
Τελεια τα μωρα Αργυρη! 😉 Πως τα πανε, τρωνε καλυτερα τωρα; Τους δινεις φρεσκες τροφες; Ειναι σημαντικο να τους μαθεις απο τωρα να τρωνε σωστα διοτι μετα θα θελουν μονο τα σπορια τους.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
τα εχω βγαλει απο τους γονεις. Πρασιναδα τα δινω αλλα δεν ανταποκτινονται. το σ-κ θα δοκιμασουμε φρουτα, τρωνε μεχρι και ηλιοσπορα ναι ναι μεγαλωσαμε. ειναι λιγο αγρια βεβαια οταν τα βγαζω την κανουν για το ψηλοτερο σημειο αφου φανε οτι τους δωσω χεχεχε. Οταν ομως ειναι μονα κ οχι ολα μαζι ειναι ποιο συγκαταβατικα. σκεφτομε να τα χωρισω και να τους βγαλω και την φωλια. Προχτες ανεβηκαν πανω στο κλουβι των γονιων τους και η μανα παραλιγο να κοψει το δαχτυλο απο ενα το ματωσε μαλλον καλα εκανα και τα χωρισα νωρις. Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας
 
Τα Μίκρα βρε Ανέστη. Τι θες να πεσει το ζευγαρι στα χάπια; Εδώ βγαίνει το ενα απ το κλουβί κ το άλλο τρελαινετε
 
Ναι στα μικρά βγάλε την φωλιά γιατί κρύβονται εκεί και αγριεύουν σταδιακά. Δεν νομίζω να την έχουν πρακτικά ανάγκη πλέον.
 
Back
Top