Φροντίδα Αποκτήσαμε ένα παπαγαλάκι για τα παιδιά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης VassoKir
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

VassoKir

PB New Member
Εγγραφή
11 Μαϊ 2024
Μηνύματα
4
Πριν 3 μέρες αποκτησαμε ενα παπαγαλάκι για τα παιδιά (2 αγορια στο γυμνασιο κ 1 κοριτσάκι 5 ετων)..αρχικα θα ήθελα αν γίνεται να μου πείτε αν είναι θηλυκό ή αρσενικό κ μια εκτίμηση για την ηλικία του.ευχαριστω πολύ!
 

Συνημμένα

  • IMG-075fbda02e94deaa7f1a5266341bafe1-V.webp
    IMG-075fbda02e94deaa7f1a5266341bafe1-V.webp
    110,1 KB · Προβολές: 17
@VassoKir
Η γνώμη μου είναι ότι πρόκειται για νεαρό αρσενικό budgie 4-5 μηνών περίπου.
Το κλουβί του φαίνεται μικρό και παλιό, με την πρώτη ευκαιρία θα πρέπει να αντικατασταθεί με ένα μεγαλύτερο,, όπως και οι πλαστικές πατήθρες θα πρέπει να αλλάξουν με ξύλινες.
Υπάρχει εδώ ένα ενδιαφέρον άρθρο για την φροντίδα των παπαγάλων.
Να σας ζήσει!!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά αγχώνομαι...του έβαλα μπανιέρα το πρωί για μισή ωρίτσα κ απομακρυνθηκα αλλά δεν είμαι σίγουρη αν μπήκε ποτέ....υπάρχει εναλλακτική; δεν θέλω κ να τον ψεκασω μην αγριεψει. Επίσης του έχω βάλει βραστό αυγό κ δεν το πλησιάζει καν..γενικά τριγυρνάει πολύ νευρικά στο κλουβί και γυρνάει γύρω γύρω απ τα πατήματα (του βάλαμε ξυλινα) κ δαγκώνει συνεχώς τα κάγκελα...να υποθέσω ότι παίζει ή συμβαίνει κάτι αλλο;; ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!
 
@VassoKir Κάθε μέρα αν βάζεις την μπανιέρα, θα τη μάθει και θα μπει κάποια στιγμή μόνο του μέσα. Δώστου χρόνο να συνηθίσει το κλουβί του και τον χώρο του. Μην ανησυχείς όλοι έτσι ξεκινήσαμε. Οποία απορία έχεις, συζήτησε την εδώ πριν δοκιμάσεις μόνος σου. Έτσι θα αποφευχθούν πιθανά λάθη. Σιγά σιγά θα σας μάθει και θα ηρεμήσει.
 
Back
Top