Αναπαραγωγή Απολογισμός της χρονιας

giannis15

PB New Member
Εγγραφή
22 Φεβ 2009
Μηνύματα
14
Πόλη
Καλλιθέα
Καλημερα σε ολους.
Το τελευταιο διαστημα ημουν αρκετα απασχολημενος, με την ανατροφη τριων νεοσων που απεκτησα, παρα το οτι εχασα απο επιθεση στο κλουβι (το ειχα αναφερει στο forum)το πρωτο μου αρσενικο και βεβαιως την πρωτη γεννα που δεν ολοκληρωθικε ποτε μετα το σοκ της θηλυκιας.
Παραλληλα, η θηλυκια μου ξανα εκανε αυγα. Δηλαδη, εχω τρεις νεοσους απο την δευτερη γεννα, και τωρα αρχισαν να βγαινουν τα νεα πουλακια απο την τριτη! Γεννα.
Δεν εχω ξανασχοληθη με τα καναρινια, οποτε ειμαι λιγο εως πολυ προσεκτικοτερος για να τα καταλαβω, και να τα βοηθω σωστα.
 
Δεν εχω ξανασχοληθη με τα καναρινια, οποτε ειμαι λιγο εως πολυ προσεκτικοτερος για να τα καταλαβω, και να τα βοηθω σωστα.
Αυτό είναι και αυτό "ζουμί" της όλης υπόθεσης. Τηρώντας αυτόν τον κανόνα μαθαίνεις ίσως πολύ περισσότερα από όσα θα μάθαινες αν σου τα δίνανε έτοιμα. :)
 
Είναι πολύ ευχάριστο που η κανάρα ξεπέρασε το σοκ, εύχομαι να μη σου ξανατύχει τίποτα και να πάνε όλα καλά με τα μικρά σου. Έχει δίκιο σ΄αυτό που λέει ο Σταύρος γιατί με την παρατύρηση μαθένεις πως αντιδράει και πως συμπεριφέρεται το καναρίνι σε καθε περίπτωση και έτσι μπορείς να αντιμετοπήσεις καλήτερα κάποιες καταστάσεις. Επίσης μπορείς να δείς τη το εύχαριστεί περισσότερο ώστε να είναι και εκείνος ευχαριστημένος.
 
Back
Top