Φροντίδα Απολύμανση χώρου διαμονής καναρινιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης RED
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

RED

PB Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2008
Μηνύματα
339
Πόλη
Αθήνα
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με την απολύμανση του χώρου εκτροφής καναρινιών. Υπάρχουν αρκετά προϊόντα στην αγορά και το τελευταίο για το οποίο διάβασα είναι το INS 15.
01.41.059_thumbnail.jpg
Μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ το Chevi Tren αλλα κυρίως στα κλουβιά και τα πουλιά.
Κάθε παρατήρηση θα μου είναι χρήσιμη.
 
αν ακολουθης ενα σταθερο προγραμμα με καθαριοτητα του χωρου και τον παρελκομενων ολο το χρονο σε τακτα χρονικα διαστημα και παραλληλα δεν υπαρχει μεγαλος αριθμος πτηνον στο χωρο νομιζω οτι ειναι περιτη η χρηση τοσο ισχυρων απολυμαντικων
εαν προκειτε για εσωτερικο χωρο καλο και συχνο αερισμο και λιγη χλωρινη στο δαπεδο ειναι μια χαρα
το chevitren ειναι πολυ καλο να το χρησιμοποιεις
στη μονη περιπτωση που θα συμφωνουσα με την χρηση τετοιον απολυμαντικον θα ηταν στην περιπτωση που εμφανιστη στο χωρου του εκτροφειου καποια πολυ μεταδοτικη ασθενεια και παντα κατω απο καθοδηγηση ειδικου επιστημονα (διαγνωση ασθενειας και συμπληρωματικα μετρα για την οριστικη απαλαγη τουν χωρου απο την αιτια της ασθενειας)
 
Εναλλακτικά της χλωρίνης (που είναι το καλύτερο από όλα) μπορείς να χρησιμοποιείσεις betadine scrable το οποίο απολυμαίνει αρεκτά (εάν παραμείνει στην επιφάνεια για 30'' τουλάχιστο αλλά όχι πάνω από 60'' γιατί βάφει τις επιφάνειες). Γιαυτό άλλωστε το χρησιμοποιούν και στα χειρουργεία τα νοσοκομεία για αποφυγή ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων.

Για το cevitren συμφωνώ με τον Απόστολο και το χρησιμοποιώ, αλλά υπόψη δεν είναι απολυμαντικό αλλά αντιπαρασιτικό.
 
Συγνώμη από λάθος μου( και αποσύνδεσης δυκτίου) επαναδημοσιεύτηκε το παραπάνω μύνημα
 
Εγώ χθές τα καθάρισα με απολυμαντικό TOPINE και τα πέρασα και με cevitren. Μοσχομύρησαν και σταμάτησε και η γκρίνια της γυναίκας
 
Back
Top